Aluminium profiel Floor12 - 1 meter (waterdicht)

Prijs normaal: 14.95
9.95
U bespaart: €5.00 (33%)
15515
 

Universeel profiel voor gebruik in vloeren en muren. Kan eenvoudig waterdicht afgewerkt worden met de waterdichte einddoppen en siliconen kit. Het profiel is geannodiseerd waardoor het is beschermt tegen oxideren. Het profiel kan horizontaal gebruikt worden maar ook verticaal. Het kan zonder problemen gebruikt worden in tegelvloeren of muren in bijvoorbeeld badkamer en toilet. Uiteraard kan dit ledstrip profiel ook gebruikt worden in parket / laminaat vloeren. Hou dan wel rekening met de hoogte van het profiel van 12mm. De diffuser is van extra dik en onbreekbaar policarbonaat en kan over heen gelopen worden. 

 

Groot voordeel van dit profiel is dat het gemonteerd kan worden voordat de tegels worden gelegd. Montage kan door middel van montage beugels of door twee componentenlijm. Geschikt voor led strips tot een breedte van 12mm. Elk profiel kan eenvoudig op maat gezaagd worden. Voor extra waterdicht heid adviseren we om waterdichte led strip toe te passen. 

 

Toepassingen

  • Vochtige ruimtes
  • horziontale montage
  • verticale montage

 

Leveringsomvang

  • 1x Vloer12 LED profiel (waterdicht) 1 meter

 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 1 meter
Soort led profiel:
  • Floor12
Toepassing led profiel:
  • Vloer profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 12mm
Waterdicht:
Waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
15,7 x 13,8mm
Kleur:
  • Zilver (geanodiseerd aluminium)

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Vraag je je ook wel eens af waar IP65, IP67 of IP68 voor staat? Als je led verlichting voor buiten zoekt of voor in de badkamer zijn het belangrijke getallen om rekening mee te houden. De IP van IP-classificatie staat voor “International Protection” ook wel "Ingress Protection" genoemd. Het is de methode waarmee de beschermingsgraad van LEDlampen, LEDstrips en of andere opbjecten wordt aangegeven. 

De IP-waarde geeft aan hoe goed deze bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is. 

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.


 

Onderstaand beschikbare accessoires voor dit aluminium led strips profiel.

Led strip profiel diffusers / afdekkingen

LED profiel Einddoppen

LED profiel monteren

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing