Luxe touch afstandsbediening - 64.000 kleuren - RF

Met deze afstandsbediening maak je de meeste kleuren van alle controllers die verkrijgbaar zijn. Maar liefst 64.000 kleuren heeft u tot uw beschikking. Een unieke controller. Voor gebruik met 12V en 24V rgb ledstrip. De controller werkt op RF signalen en kan volledig worden weggewerkt en heeft een bereik van +/- 30 meter.

Prijs normaal: 49.95
34.95
U bespaart: €15.00 (30%)
40210
 

Met de RGB Touch controller zijn er 64.000 kleuren te maken waaronder pastel kleuren en inclusief (extra) warm witte kleuren. Stel uw led strips in op kleur van gloeilamp warm wit tot kaarslicht. Kleuren langzaam in elkaar laten overgaan om een sfeer te creëren. 

 

Kleuren of warm wit instellen op de controller

Met het touch kleurwiel kunt u direct uit 64 kleuren kiezen. Waar vooreen de kleuren niet meer waren te veranderen kunt nu de kleur saturatie verlagen. Dit betekend dat als u de kleur oranje kiest en daarna de saturatie verlaagt, er de kleur warm wit overblijft. Daarna kunt nu nog deze (warm witte) kleur dimmen. 

 

Maximale belasting / lengte RGB LED strips

De RGB touch ontvanger kan maar liefst een vermogen aan van 144Watt bij 12Volt en 288Watt bij 24Volt. Dit vertaald zich naar de volgende lengtes RGB LED strips.

  • RGB LED strips - 30 LEDs per meter RGB - 12V -> 20 meter
  • RGB LED strips - 60 LEDs per meter RGB - 12V -> 10 meter
  • RGB LED strips - 30 LEDs per meter RGB - 24V -> 40 meter
  • RGB LED strips - 60 LEDs per meter RGB - 24V -> 20 meter

 Voor langere lengtes kunt u een RGB versterker gebruiken.

 

Radiografische communicatie

De touch controller maakt gebruik van radiografsiche signalen. Wanneer u de afstandsbediening pakt komt deze uit de standby stand, waarbij het ledje op de afstandsbediening oplicht. U kiest uw kleur/programma en dimt/ of stelt u de snelheid van het programma in. Wanneer u de afstandsbediening weer weg legt zal deze automatisch na 15 seconden in de slaapstand gaan.

Radiografische signalen gaan door muren en kasten heen. Dit betekent dat u de controller uit het zicht kan wegwerken. Of als u dat prefereert kan de controller zelfs in een kast, boven op het plafond of ergens onder gemaakt worden. Let er wel op dat hierdoor de afstand waarop de controller werkt kleiner kan worden.  

 

Geheugenfuctie

Mocht u de gehele ledstrip uit willen zetten met een normale wandschakelaar of schakelaar op afstandsbediening met domotica, dan is dit ook mogelijk. De RGB controller heeft een geheugen fuctie en onthoudt de kleur of het programma. De RGB controller start dan weer op waarin deze is uitgezet.

 

Slaapfunctie

De touch controller maakt gebruik van radiografsiche signalen. Wanneer u de afstandsbediening pakt komt deze uit de standby stand, waarbij het ledje op de afstandsbediening oplicht. Je kiest je kleur/programma en dimt/ of stelt je de snelheid van het programma in. Wanneer je de afstandsbediening weer weg legt zal deze automatisch na 15 seconden in de slaapstand en gaan de batterijen extra lang mee.

 

Aansluiten van de RGB touch controller

Het aansluiten van de RGB controller is zeer gemakkelijk. U kunt 4 losse draden aansluiten met behulp van het uitneembare schroefblokje. De kleuren staan aangegeven op de controller. Voor de 12/24V voeding van de controller kunt u gebruik maken van de aansluiting zoals deze zit aan de stekkervoeding en de tafelvoedingen van V-LED.nl. Mocht u een inbouwvoeding gebruiken welke deze plug niet heeft, kunt u de controller voeden met de aansluiting eveneens op het schroefblokje, deze zitten naast de RGB kleuren.

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Aansluitspanning:
12V & 24V
Maximaal vermogen bij 12V:
144Watt
Maximaal vermogen bij 24V:
288Watt
Kleurmogelijkheden:
64.000 kleuren & 3 kleuren progamma's
Geheugenfuntie:
Ja
Afstandsbediening afmetingen:
120 x 52 x 26mm
Afstandsbediening communicatie:
radiografisch
Maximaal bereik afstandsbediening:
+/- 30 meter
Afmetingen module:
85 x 65 x 25mm
Dit is echt een super controller. De vorige RGB LED set die we hadden kon alleen maar 16 kleuren maken. Deze kan zoveel kleuren maken als je wilt! En zelfs warm wit. Gelukkig wordt er een Nederlandse handleiding bij geleverd. Zonder hadden we het niet geweten.

Bedankt voor de service.
Luxe is hij zeker. Onwijs veel kleuren opties, en de geheugenfunctie is ook erg handig. De a.b is makkelijk te combineren met de RGBledstrips van ledstipXpert.
Zoals altijd, ook deze keer alles heel netjes geleverd gehad.
Gewoon een hele mooie bediening, ligt lekker in de hand en zonder veel moeite in te stellen. Vooral de geheugenfunctie is handig, zodat je niet steeds opnieuw hoeft in te stellen.
LedstripXpert heeft ook de goede adviezen gegeven voor rest van bestelling zodat het volledig op onze wensen aansloot.
Eenvoud maar toch veel opties. Eenvoudig aansluiten, en eenvoudig te bedienen. De toetsen werken direct als je ze aanraakt. 64.000 kleuren klinkt overdreven veel, maar het lijkt echt zo te zijn! En stiekem is het gewoon leuk om zoveel opties te hebben, en dat in een modern vormgegeven houder; het oog wil ook wat.
Schrijf een beoordeling

Handleiding (RGB-controller-Touch-64000-kleuren.pdf, 102 Kb) [Download]

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing