Product filters Product filters

Bewegingsmelders

en sensoren voor alle andere soorten verlichting

Bewegingsmelder kennen meerdere voordelen. Ze besparen energie en geven een veilig gevoel voor wanneer je thuiskomt. Ze houden ook ongenode gasten op afstand in de tuin of achter het huis. We hebben meedere soorten bewegingssensoren en schakelen allemaal probleemloos alle soorten verlichting. De extra besparing in energie maakt een bewegingsmelder een goede keuze om het licht aan het uit te schakelen. De schakelaar is snel weer terugverdient. Al onze bewegingsmelders zijn speciaal voor led verlichting en kunnen al vanaf 1 lamp schakelen. Waar de meeste bewegingsmelders gaan knipperen als je ledverlichting aansluit zal u dit bij ons niet gebeuren. Ze hebben geen minimale belasting. Ze schakelen altijd! Dus 1 of 10 lampen, gegarandeerd.

Waarom een bewegingsmelder van V-LED.nl?

 • Geen minimale belasting. Ze werken altijd
 • Geschikt voor alle soorten verlichting (led verlichting, halogeen, ledstrip verlichting ect)
 • Energie besparend
 • Eenvoudig te installeren
 • Hoge kwaliteit
 • tot 3 jaar garantie

Voordelen van een bewegingsmelder

 • Je hoeft geen lichtschakelaar te zoeken
 • Extra zuinig in electriciteits gebruik, licht wordt altijd uit gedaan
 • Houdt ongenode gasten op afstand (bij gebruik in combinatie met een bouwlamp)

Ander voordeel is dat muurschakelaars vaak 1 op 1 vervangen kunnen worden met een muur bewegingsmelder. Of waarheen een halogeenspot ingeinstalleerd heeft gezeten kan nu een  inbouw plafond bewegingsmelder geplaatst worden. Op plaatsen waar inbouw geen optie is kan er gebruik worden gemaakt van een opbouw bewegingsmelder.

Waarom een bewegingsmelder gebruiken?

 • Omdat het puur gemak met zich mee brengt. Licht niet aan hoeven doen en ook niet meer uit. Ideaal op plaatsen waar de kids het licht vaak vergeten uit te doen.
 • De extra besparing in energie maakt een bewegingsmelder een goede keuze om het licht aan het uit te schakelen. De schakelaar is snel weer terugverdient. 
 • Ongenode gasten op afstand houden of deze niet onopgemerkt de tuin betreden.
 • Ook handig en veilig voor jezelf zodat je niet struikelt.

Led lamp met bewegingssensor

Met een led lamp op bewegingssensor zorg je voor een veilige omgeving. Met een losse bewegingsmelder of een met een vaste melder er is altijd de juiste verlichting. De lamp kan dienen als schrikverlichting maar natuurlijk ook handig voor je zelf als je het sleutelgat in het donker zoekt.

Infrarood bewegingsmelder of radiografisch?

We hebben 2 varianten melders. Een bewegingsmelder die met infrarood werkt (ook wel PIR sensor genaamd) of met radiografische signalen (i.e. RF of de "microwave" bewegingsmelder). Bij infrarood zal de bewegingsmelder in het zicht hangen en zou door ongewenste gasten kunnen worden ontlopen kunnen worden. Onze radiografische bewegingssensoren zullen ook beweging zien als deze achter een muur zijn geplaatst. De radiografische signalen gaan door muren heen.

Met een bewegingsmelder zorg je voor een veilige omgeving. Deze kan het licht aanschakelen als je een ruimte binnen komt of kan als schrikmiddel bij terreinverlichting gebruikt worden door het licht te schakelen om ongenode gasten te weren. 

Bespaar tot 90% energie met LED sensoren / LED bewegingsmelders!