Bewegingsmelder

en sensoren voor alle soorten verlichting

Waarom een bewegingsmelder van V-LED.nl?

  • Geen minimale belasting. Ze werken altijd
  • Geschikt voor alle soorten verlichting (led verlichting, halogeen, ledstrip verlichting ect)
  • Energie besparend
  • Eenvoudig te installeren
  • Hoge kwaliteit
  • tot 3 jaar garantie

Bewegingsmelders zijn de ideale automatische schakelaar en daarom hebben we deze in veel verschillende soorten en maten. Bewegingsmelder inbouw, bewegingsmelder opbouw, voor plafond, muur en werkend op 12V, 24V en 230V. Vervang je huidige schakelaar door een automatische variant. Wel zo handig in de badkamer, overloop of berging.

Waarom gebruik je een bewegingsmelder? 

  • Omdat het gemak met zich mee brengt. Licht niet aan hoeven doen en ook niet meer uit. Ideaal op plaatsen waar de kids het licht vaak vergeten uit te doen.
  • De extra besparing in energie maakt een bewegingsmelder een goede keuze om het licht aan het uit te schakelen. De schakelaar is snel weer terugverdient. 
  • Ongenode gasten op afstand houden of deze niet onopgemerkt de tuin betreden.
  • Ook handig en veilig voor jezelf zodat je niet struikelt.

LED lampen met bewegingssensor of bewegingsmelder

Met een led lamp op bewegingssensor zorg je voor een veilige omgeving. Met een losse bewegingsmelder of een met een geintegreerde er is altijd de juiste verlichting. De lamp kan dienen als schrikverlichting maar natuurlijk ook handig voor je zelf als je het sleutelgat in het donker zoekt.

Infrarood (PIR) of radiografisch (rf) bewegingsmelder

We hebben 2 varianten melders. Een bewegingsmelder die met infrarood werkt (ook wel PIR sensor genaamd) of met radiografische signalen (i.e. RF of de "microwave" bewegingsmelder). Bij infrarood zal de bewegingsmelder in het zicht hangen en zou door ongewenste gasten kunnen worden ontlopen kunnen worden. Onze radiografische bewegingssensoren zullen ook beweging zien als deze achter een muur zijn geplaatst. De radiografische signalen gaan door muren heen.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de beste bewegingsmelder? Neem contact op we helpen u graag verder.

14.95 9.95 (Incl. BTW)

Bewegingsmelder opbouw - compact formaat - 12Volt of 24Volt

In voorraad
+

24.95 (Incl. BTW)

Bewegingsmelder inbouw voor 12V / 24V toepassingen. 2 meter snoer aan sensor en schakelt geruisloos (zonder klik)Zeer compacte bewegingsmelder welke 12V of 24V led verlichting en led strips automatisch kan schakelen. Automatische schakeling van 15 seconden. Schakelt geruisloos (zonder een "klik").

In voorraad
+

24.95 (Incl. BTW)
Bewegingsmelder opbouw voor 12V / 24V toepassingen. Schakelt geruisloos (zonder klik) en heeft extra lange aansluitsnoeren.
In voorraad
+

34.95 (Incl. BTW)
Bewegings melder/sensor - radiografisch De kleine variant van de "bewegingsmelder radiografisch. Speciaal om bestaande armaturen te monteren. Een...
In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)
Muur bewegingsmelder 230V. Geen minimale belasting en schakelt alle soorten verlichting tot 500Watt. Ideaal om bestaande schakelaar te vervangen.
In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)
Inbouw - bewegingsmelder plafond 230V. Geen minimale belasting en schakelt alle soorten verlichting tot 500Watt.
In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)
Opbouw - Bewegingsmelder plafond 230V. Geen minimale belasting en schakelt alle soorten verlichting tot 500Watt.
In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)
Let op! De meeste bewegingsmelders gaan knipperen als je LED verlichting aansluit. Deze bewegingsmelder is speciaal voor LED verlichting. Of er 1 of 100...
In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)
LED profiel bewegingsmelder profiel met flexibele sensor - 12V/24V De bewegingsmelder met flexibele sensor is met name geschikt voor diepe profielen....
In voorraad
+

17.95 (Incl. BTW)
LED strip profiel bewegingsmelder profiel - inbouw - 12V/24V Handige bewegingsmelder om bijvoorbeeld in een led strip profiel te verwerken. Maak van een...
In voorraad
+

29.95 (Incl. BTW)
Radiografische bewegingsmelder - kan volledig uit het zicht worden weggewerkt. Schakelt alle soorten verlichting tot 500Watt.
In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)

Beweginsmelder voor buiten in de kleur wit. IP44 waterdicht heeft een detectiebereik tot 12meter. Ideaal voor oprijlanen.

In voorraad
+

19.95 (Incl. BTW)

Beweginsmelder voor buiten in de kleur zwart. IP44 waterdicht heeft een detectiebereik tot 12meter. Ideaal voor oprijlanen.

In voorraad
+

59.95 (Incl. BTW)

De parkeerhulpsensor is ideaal voor garages en parkeervakken. Parkeer de auto eenvoudig en precies met behulp van deze sensorschakelaar.

In voorraad
+

29.95 (Incl. BTW)
LEDIKO schijnwerpers hebben unieke en modern design met een hoge bouwkwaliteit. Het is de platste model bouwlamp in zijn soort, slechts 23mm! Het nieuwe...
In voorraad
+

79.95 (Incl. BTW)
LEDIKO schijnwerpers hebben unieke en modern design met een hoge bouwkwaliteit. Het is de platste model bouwlamp in zijn soort, slechts 39mm! Het nieuwe...
In voorraad
+

49.95 (Incl. BTW)
LEDIKO schijnwerpers hebben unieke en modern design met een hoge bouwkwaliteit. Het is de platste model bouwlamp in zijn soort, slechts 29mm! Het nieuwe...
In voorraad
+
Bewegingsmelder

Bewegingsmelders & sensoren

voor LED verlichting 

Met een bewegingsmelder zorg je voor een veilige omgeving. Deze kan het licht aanschakelen als je een ruimte binnen komt of kan als schrikmiddel gebruikt worden door het licht te schakelen om ongenode gasten te weren. 


De extra besparing in energie maakt een bewegingsmelder een goede keuze om het licht aan het uit te schakelen. De schakelaar is snel weer terugverdient. Al onze bewegingsmelders zijn speciaal voor led verlichting en kunnen al vanaf 1 lamp schakelen. Waar de meeste bewegingsmelders gaan knipperen als je ledverlichting aansluit zal u dit bij ons niet gebeuren. Ze hebben geen minimale belasting. Ze schakelen altijd! Dus 1 of 10 lampen, gegarandeerd.

 

Alle melders kunnen alle soorten verlichting schakelen.

 

Infrarood of Radiografisch?

We hebben 2 varianten melders. Een bewegingsmelder die met infrarood werkt of met radiografische signalen. Bij infrarood zal de bewegingsmelder in het zicht hangen en zou door ongewenste gasten kunnen worden ontlopen kunnen worden. Onze radiografische bewegingssensoren zullen ook beweging zien als deze achter een muur zijn geplaatst. De radiosignalen gaan