Product filters Product filters

Kastschakelaar

voor kasten, deuren en lades

Het licht automatisch aan laten schakelen als u de deur of lade van een kast opent. Het licht gaat weer uit als de deur of lade weer gesloten wordt. Het is mooi en praktisch. Ideaal voor keukens en andere (inbouw) kasten. Alle schakelaars zijn te gebruiken met verschillende soorten verlichting.

27.95 24.95

Deze opbouw schakelaar schakelt automatisch de verlichting aan de hand van de aan-/afwezigheid van een deur of lade. Bij het openen van de deur, wordt de sensor geactiveerd en schakelt hij de led verlichting in. Hij is hierdoor als lichtschakelaar het meest gebruikt bij allerlei kastverlichting zoals voor een inloopkast, keuken kastverlichting, boekenkastverlichting en lade verlichting. 

In voorraad
+

27.95 24.95

Deze inbouw schakelaar schakelt automatisch de verlichting aan de hand van de aan-/afwezigheid van een deur of lade. Bij het openen van de deur, wordt de sensor geactiveerd en schakelt hij de led verlichting in. Hij is hierdoor als lichtschakelaar het meest gebruikt bij allerlei kastverlichting zoals voor een inloopkast, keuken kastverlichting, boekenkastverlichting en lade verlichting. 

In voorraad
+