Product filters Product filters

 

Kastschakelaar opbouw en inbouw

Voordelen van een kastschakelaar

  • Een goed verlichte kast geeft extra sfeer aan een ruimte. Het is mooi en praktisch.
  • Het licht springt automatisch aan laten als u de deur of lade van een kast opent. fff
  • Het licht gaat weer uit als de deur of lade weer gesloten wordt. 
  • Ideaal voor keukens, kasten en andere inbouw meubels. 
  • Alle schakelaars zijn te gebruiken met verschillende soorten verlichting.

Waar gebruik je een kastschakelaar?

Kastschakelaars zijn schakelaars voor het in- en uitschakelen van verlichting wanneer je een kast opent of sluit. Maar je kan deze schakelaars ook gebruiken voor een lade of deur. 

Het licht gaat automatisch aan, je pakt wat je nodig hebt en doet de kast weer dicht. Het grote voordeel is dat je niet eerst het licht hoeft aan te doen voordat je het benodigde kan pakken. 

Onze kastschakelaars zijn van de laatste technieken voorzien. Waar voorheen de oude 230V kastschakelaars mechanisch werden bedient. Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Ze worden nu geschakeld door een sensor die detecteert of er een object aanwezig. De sensor doet dat tot een afstand van +/-60mm.

12V / 24V kastschakelaar aansluiten

We hebben een bescheiden gamma aan kastschakelaars. Wij kunnen de meeste verlichting schakelen. Onze schakelaars worden aangesloten op 12V of 24V. En zijn geschikt voor ledstrip en led lampen of spots. Omdat ze worden aangesloten op 12V of 24V wordt de kastschakelaar aangesloten tussen een voeding en de verlichting. Het aansluiten is super eenvoudig door middel van DC pluggen (5.5x2.1mm). Deze vindt je op onze ledstrips en led adapters en kan je dus plug & play aansluiten.

 

 

 

 

 

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing