Uitgebreid assortiment lichtschakelaars 

Met een lichtschakelaar kan je het licht eenvoudig in en uit schakelen op gewenste tijdstippen van de dag. Op die manier verbruik je veel minder elektriciteit dan nodig is en is het licht vergeten uitdoen verleden tijd! 

Wij hebben zowel bewegingsmelders, als kastschakelaars, schemerschakelaars, tijdschakelaars en touch schakelaars. Ons assortiment is zeer uitgebreid, maar ongeacht je keuze; bij ons ben je verzekerd van kwaliteits schakelaars met tot wel 2 jaar garantie na aankoop!

Keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan lichtschakelaars 

Hier vind je een overzicht van de lichtschakelaars in ons assortiment.

  • Bewegingsmelders: Van zodra de sensoren in de bewegingsmelder een vorm van beweging detecteren, springt het licht automatisch aan.
  • Kastschakelaars: Het licht springt automatisch aan als je de kastdeur, lade of deur opendoet. 
  • Schemerschakelaar: Als het donker wordt, gaat het licht automatisch aan. Wanneer het weer licht is, gaat het licht automatisch uit.
  • Tijdschakelaars: Tijdschakelaars en tijdklokken zijn handige, automatische schakelaars die het licht op gezette tijden aan en uit kan schakelen.
  • Touch schakelaars: Het licht springt automatisch aan als je met je hand heen en weer beweegt langs de schakelaar.

Hulp of advies nodig?

We hebben lichtschakelaars voor verschillende toepassingen en daarnaast heb je ook de keuze om te kiezen uit verschillende mogelijkheden. Heb je een vraag, hulp nodig bij het kiezen of nood aan advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing