Led strips set om je TV of flatscreen mooi mee te verfraaien. Maak de ambilight achter je TV die jij wenst. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je eenvoudig je kleur instellen of langzaam van kleur laten overlopen. Een sfeertje met kleuren waarbij jij je zeker goed zult gaan voelen. 

 

Multicolor

Je hebt keuze uit 25 vaste kleuren, met de color toetsen scroll je snel en eenvoudig van kleur naar kleur. Ook heeft deze controller veel programma’s; je kan kiezen tussen 20 voorgeprogrammeerde lichtspelen, dit varieert van flitsen om op te vallen tot sfeervol overlopen van kleuren. Ook bij deze controller zijn alle gekozen kleuren dimbaar, de programma’s zijn snelheid instelbaar. Je kan de programma's dus langzaam maar ook snel laten afspelen. 

 

Eenvoudige montage

De installatie is eenvoudig. De ledstrip plak je vast met de dubbelzijdige tape die al op de ledstrip zit. Je maakt de hoeken van de led strip vast met de beugels. Daarna plug je de stekkers in elkaar en heb je ambilight achter je TV. Goede verlichting en binnen een paar tellen klaar. Geheel plug & play!

De led strip is elke 10cm op maat te knippen.

Met de bijgeleverde bocht connectors maak je eenvoudig de hoeken in de led strip.

  

Let op: Er zijn andere sets verkrijgbaar welke niet zo compleet zijn als die van ons. Dan bestaat de kans dat je het niet zo mooi afgewerkt krijgt en dat je ledstrips er snel weer af vallen. Al onze TV led strip sets compleet en blijven gegarandeerd zitten. Laat je niet verrassen, weet wat je koopt.

 

 

Lichtkleur:
RGB multicolor (MultiColor)

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
7,2W/m
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
5050 SMD
Deelbaar:
10cm
Verbinden:
10cm met 4 polige stekker (plug & play)
Lengte:
3 meter
Led strip breedte:
10mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Een luxe set met alles er op en eraan, dat zeker! En nog makkelijk en vrouwvriendelijk aansluiten met stekkertjes :)
Heb de tip ter harte genomen om naast de beugels te gerbuiken ook goed de ondergrond schoon te maken.
Ontzettend leuke led strip set waarmee je je TV makkelijk kan pimpen. We krijgen sindsdien regelmatig de vraag of we een nieuwe tv hebben, zo'n dure Philips ding :)
De set was helemaal compleet met de hoekjes om de ledstrip aan de achterkant een rechte n-vom te maken. Voor de kinderen was de afstandsbediening vooral een leuk speeltje, en werkt nog steeds prima! Zeker een aanrader als je een verandering in je huiskamer wilt, zonder teveel moeite.
Makkelijk te bestellen zo'n compleet setje. De afstandsbediening geeft veel opties, vooral de geheugenfunctie is nuttig.
Op zich prima setje, had alleen niet in de gaten dat er maar 2 hoekstukken bij zitten. Wilde helemaal rondom de TV plaatsen en dus 3 hoekstukken nodig. Heb het wel nageleverd gekregen en uiteindelijk een handig setje bijelkaar.
Ik ben om! We twijfelden of we een nieuwe TV met ambilight wilden aanschaffen om ook wat licht rondom de tv te hebben. Maar met deze set hebben we dat uitgesteld, met hetzelfde effect! Nooit geweten hoeveel verschil het kan maken om licht rondom je tv te hebben!
En; vrienden vragen steeds of we een nieuwe TV hebben :)
Gewoon leuk setje. Heb er zelf een, en ook 1 cadeau gedaan aan mijn ouders voor de sinterklaas. Kom veel leuke ideeen tegen op deze shop, genoeg info en inspiratie.
Handig setje, werkt vlekkeloos met een leuk effect om de TV.
Schrijf een beoordeling