RGB ledstrip set - 2 meter - 60 leds - 44 knops IR

Prijs normaal: 45.40
29.95
U bespaart: €15.45 (34%)
 

De complete multicolor ledstrip set met uitgebreide 44toetsen afstandsbediening. Je kan met de afstandsbediening direct 16 kleuren kiezen maar het is ook mogelijk om 2 tinten warm wit en 2 tinten koud wit te kiezen. Naast de directe kleuren kan er ook zelf kleuren gemaakt worden. Met de pijltoetsen kan je kleur (Rood, Groen en Blauw) toevoegen of verminderen. Zo creeer je de kleur die je zelf wil. Heb je je favoriete kleur gemaakt, dan sla je deze eenvoudig op onder DIY toetsen. Er is plaats voro 6 eigen gemaakte kleuren. Je kan ook leuk verschillende lichtprogramma’s kiezen zoals verspringen, faden en smooth. De set is compleet, solderen is niet nodig en je sluit de set plug & play aan met stekkers. Mocht het nodig zijn dan kan je deze strip elke 10cm inkorten en op maat maken.Kleurmogelijkheden:

rood, groen, blauw, (helder) wit, oranje, helder groen, donker blauw, licht oranje, cyaan, bruin, geel, licht blauw, roze, licht geel, turqoise en paars.

Je kan ook meerdere kleuren wit kiezen. Van koud wit tot warm wit in 4 kleuren!


 

Zelf kleuren maken & opslaan voor later

Je kan zelf kleuren maken met de afstandsbediening. Met de kleurtoetsen rood, groen en blauw kan je zelf je gewenste kleur maken. Dit doe je met de toetsen rood, groen, en blauw. Je kan ze geheel naar smaak toevoegen en eruit halen. Daarna kies je de toets waaronder je de kleur wil opslaan. Dit kan onder de toetsen DIY1 t/m DIY6. Na het opslaan kan je je zelf gemaakte kleur weer eenvoudig met een druk op de knop weer opvragen.

 

Programma’s:

 • Kleuren verspringen

 • Kleuren faden

 • Smooth

 • FlitsenKleuren waar jij dat wil!

Met deze complete RGB ledstrip set maak je verlichting waar jij dat wilt. Verlicht je plafond rijkelijk met kleuren, gebruik de set als koofverlichting, of maak decoratieve verlichting in een keuken of kast / vitrine.De belangrijkste eigenschappen van de ledstrip:

 • De RGB ledstrip is volledig dimbaar

 • De strip gebruikt 7,2Watt per meter (en is dus lekker zuinig)

 • Plug & Play aansluiten

 • Eenvoudige plakstrip over de hele strip

 • Kan elke 10cm op maat geknipt worden

 

Bij bestelling ontvang je het volgende:

 • 2 meter Premium RGB ledstrip met 60 leds

 • 1x Afstandsbediening met 44 toetsen

 • 1x Controller

 • 1x Ledstrip voedingadapter 12Volt

Led strip specificaties

Bedrijfsspanning:
12V DC
Vermogen:
7,2Watt per meter
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
5050 SMD
Deelbaar:
10cm
Verbinden:
10cm met 4 polige stekker (plug & play)
Lengte:
2 meter
Led strip breedte:
10mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
TOP SHOP! Prachitge layout, duidelijke info, netjes geleverd en dan ook nog hele knappe producten. Kan zeker op de lijst van positieve webwinkel ervaring!
Hele goede service, het bestellen, afrekenen en bezorgen. Blij met dit setje ook. Past mooi in onze serre om een beetje extra sfeer te maken.
Ongelooflijk leuk setje om kado te doen! Altijd wel een plekje voor te vinden, en mijn blije ontvanger wil het gaan plaatsen in de tienerkamer van hun zoon, de vele programma's en kleuren maken het erg cool!
Prima setje, 2meter was voldoende om boven keukenkastjes te plaatsen.
Jammer dat de handleiding wordt gemaild, al begrijp ik dit uit milieu-overwegingen. Moest hem nu zelf printen. maar goed, het is wel duidelijk hoe aan te sluiten
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing