RGB ledstrip set - 1 meter - 30 leds - 10knops RF

27.95
 

Een complete RGB kleuren ledstrip met RFV1 afstandsbediening. Gemak, kwaliteit en volop variaties vormen de kenmerken van deze RGB kleuren ledstrip set. De strip is eenvoudig te plaatsen middels de 3M plakstrip op de achterkant van de strip. De set is volledig plug & play wat betekent dat u enkel de onderdelen met de stekkers hoeft aan te sluiten en u kunt direct de ledstrip gebruiken.

 

De set wordt geleverd met een RFV1 afstandsbediening die plug & play aan te sluiten is op de ledstrip. Met de 10 toetsen kunt u eenvoudig kiezen uit 25 verschillende vaste kleuren, kun je dimmen en u kunt ook 20 verschillende programmas afspelen. De programmas varieren van verspringen naar overvloeien en dit alles in te stellen in uw gewenste snelheid. 

 

De ledstrip bevat 30 kleuren leds per meter. Op de achterzijde van de LED strip zit een 3M plakstrip. De ondergrond goed ontvetten en opplakken. Ook is de LED strip dimbaar. De LEDstrip is te bestellen in verschillende lengtes en is daarnaast eenvoudig op maat te maken met een schaar, om elke 10cm (om de 3LEDs) op het kniplijntje. 

 

Het voordeel van deze afstandsbediening is dat hij radiografisch is en daarmee de signalen dwars door voorwerpen zoals meubels en deuren heen kan zenden. De controller is daardoor volledig weg te werken. De controller is voorzien van een geheugen functie. Na het uitzetten van de ledstrip zal deze weer worden opgestart in de laatste kleur of programma.

 

De belangrijkste kenmerken van de LEDstrip:

  • Ledstrip RGB, 30 leds per meter
  • Complete set, Plug & Play
  • 25 vaste kleuren, 20 programmas
  • Radiografisch aangestuurd
  • Geheugenfunctie

 


Deze complete set bestaat uit:

  • RGB Premium ledstrip, 30 leds per meter.
  • RFV1 radiografische afstandsbediening
  • Voedingasadapter 12 Volt
  • RGB controller (ontvanger)

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Bedrijfsspanning:
12V DC
Vermogen:
7,2Watt per meter
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
5050 SMD
Deelbaar:
10cm
Verbinden:
10cm met 4 polige stekker (plug & play)
Lengte:
1 meter
Led strip breedte:
10mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Zoals de informatie op de website aangeeft, een heel complete set die je makkelijk thuis aansluit. De kleuren zijn goed te regelen met de RFV1 afstandsbediening die er standaard bij zit.
Volop keuze in het assortiment en daarom handig dat er kant en klare sets te krijgen zijn. Geen nadenken, gewoon een complete set met alles wat je nodig hebt.
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing