Bewegingsmelder mini - radiografisch

34.95
40585
 

Bewegings melder/sensor - radiografisch

De kleine variant van de "bewegingsmelder radiografisch. Speciaal om bestaande armaturen te monteren. Een compacte bewegingsmelder met meer instelmogelijkheden. De melder detecteerd beweging door glas en plastic. Hierdoor is een bestaand armatuur eenvoudig om te bouwen naar een lamp met bewegingsmelder. De radiografische signalen gaan door alle materialen heen behalve metalen oppervlakken. Je kan een radiografische bewegingsmelder niet foppen, ze werken altijd!

 
De melder heeft uitsparingen om vast te schroeven, maar deze kan ook met twee componenten lijm worden gemonteerd. De bewegingsmelder aansluiten is eenvoudig en kan zonder schroevendraaier. Knop indrukken en draad erin schuiven. 
 
Al onze bewegingsmelders zijn speciaal voor led verlichting en kunnen al vanaf 1 lamp schakelen. Waar de meeste bewegingsmelders gaan knipperen als je ledverlichting aansluit zal u dit bij ons niet gebeuren. Ze hebben geen minimale belasting. Ze schakelen altijd! Dus 1 of 10 lampen, gegarandeerd.
 

Samenvatting

 • Compacte afmetingen: 70 x 40 x 40mm (lxbxh)
 • Geen minimale belasting 
 • Zeer flexibele tijdsinstelling: 10s to 30min
 • Maximale detectieafstand: 9 meter
 • Horizontale detectiehoek van de sensor is 360°
 • Verticale detectiehoek van de sensor tot max 160° (in de praktijk betekend dit dat wanneer de melder op een plafond zit van 2,5 meter hoog dat de detectieradius instelbaar is van minimaal 5 tot 24 meter).
 

Instellingen

 • Dag en/of nacht schakeling (2-1000lux)
 • Flexibele tijd instelling (10seconden tot 30 minuten)
 • Instellen van de bewegingsensor doe je eenvoudig met de draaiknoppen op de melder.
 

Installatie

De melder kan gebruikt worden aan het plafond of aan de muur. Het is dus mogelijk om de sensor achter gipsplaten of andere afdekking te maken. Door de detectiehoek te veranderen is muur of plafond opstelling mogelijk. We adviseren bij gebruik op het plafond om deze melder tussen de 2,25 en 5 meter te installeren.

Aansluiten

Het aansluiten van de bewegingsmelder is door middel van drukknop aansluitingen (zie afbeelding). Indrukken, draad insteken en loslaten. 

 

Extra info

Bij installatie op de muur, hou er rekening mee dat de melder door muren, kasten en alle andere soorten materiaal heen detecteert. Alleen bij metalen komt het radiografische signaal er minder makkelijk doorheen.

 

Leveringsomvang

 • 1x Bewegingsmelder mini - radiografisch
 • 1x setje montageschroefjes

Garantie

Garantie:
2 jaar

Dimmer / schakelaar specificaties

Bediening:
Bewegingsmelder

Bewegingsmelder specificaties

Aansluitspanning:
230Volt
Maximaal vermogen:
500Watt
Waterdicht:
Niet waterdicht
IP beschermingsklasse :
IP20 (voor gebruik binnen)
Afmetingen:
92 x 47 x 45mm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing