BLOG CATEGORIEN BLOG CATEGORIEN

Vaak horen we de vraag wat nu het verschil maakt in de soorten wit LEDverlichting en met welke traditionele verlichtingsbronnen je elke lichtkleur kunt vergelijken. Elk interieur heeft zo zijn gewenste lichtkleur voor het beste restulaat.
Met dit artikel hopen we u een beetje verder op weg te helpen in de keuze voor de juiste lichtkleur in LEDverlichting. 

Doe je voordeel met LEDverlichting LED is de nieuwste vorm van verlichting en heeft veruit meer voordelen dan traditionele verlichtingsvormen...
We weten al langer dat LED verlichting veel kan doen in het interieur aan sfeer en gezelligheid. Steeds meer mensen ontdekken dat dit ook geldt voor LED verlichting in de camper en caravan. Graag helpen we je op weg om van jouw camper/caravan een 2de thuis te maken met gebruik van LED verlichting.
De slaapkamer is al lang niet meer de plek waar we enkel slapend doorbrengen. Na een drukke werkdag relaxen op bed met een goed boek, samen een film kijken of nog eventjes die laatste e-mailen beantwoorden. Het is een kamer waar rust, intimiteit en ontspanning centraal staan.

LED profielen voor led strips voegen meerdere voordelen toe aan led strips. Lees hier meer informatie over led profielen.

Na lang wachten kunnen we nu ons assortiment LEDbouwlampen uitbreiden met een uniek product. De nieuwe serie bouwlampen LEDiko combineert uniek modern design met hoge bouw kwaliteit en is nu te koop bij V-led.nl. Zoek je al lang naar een LED bouwlamp die compact formaat en duurzaamheid combineert? Lees dan hier hoe je deze nu kunt bestellen bij V-led.nl! Volledig van aluminium, met safetyglass en afgewerkt met siliconen afdichting is dit de meest robuuste in zijn formaat met alles wat je van een bouwlamp verwacht.
Je bent overgestapt op led verlichting en de verlichting blijft nagloeien of flitsen, zelfs als de lamp is uitgeschakeld? Waar komt het vandaag en wat kan je er aan doen.