Nieuwe serie bouwlampen LEDiko bij V-led.nl


Bij V-led.nl zijn we lang op zoek geweest naar een bouwlamp die garant staat voor de bekende kwaliteit die we bieden, maar daarnaast ook een meer handzaam formaat en gewicht biedt. Dit alles bieden we aan met de nieuwe serie LED bouwlampen van LEDiko.

Compact

Daar waar de meeste bouwlampen groot en zwaar zijn, hebben deze LED bouwlampen een uitzonderlijk compact formaat, slechts 23mm dik en het frame is volledig gemaakt van lichtgewicht aluminium. Zonder in te boeten op kwaliteit en duurzaamheid. Want net als van elke andere bouwlamp mag je van deze schijnwerper verwachten dat hij robuust is, opgewassen tegen weersinvloeden en lang mee gaat.

Buiten dit alles, is en blijft het natuurlijk een bouwlamp, die doet wat je ervan verwacht. Met de 3528 SMD leds heeft hij een lichtopbrengst van 80lm per Watt. Bij de lichtste variant van 20 Watt betekent dit al 1600lm! Om de hoeveelheid licht extra aangenaam voor de ogen te laten zijn, hebben wij er een unieke diffuser op aangebracht die het licht een zachtere gloed geeft zonder af te doen aan de heldere daglicht wit licht. 

En waar kan je deze schijnwerpers nou echt voor gebruiken? Naast belichting van werkplaatsen, gevels en als schriklicht beveiliging gedurende de nacht, is hij ook zeer gewild voor verlichitng in tuinen en aanlichten van ornamenten aangezien het formaat en vormgeving het een minder forse look geven. 

Hoge efficientie

Het al bekende voordeel van led bouwlampen is de energiezuingheid waarbij veel minder energie verloren gaat aan warmte dan bij conventionele bouwlampen. Uiteindelijk kan dit je een besparing opleveren van wel 80%. 

Verschillende soorten verkrijgbaar

In de serie LEDiko kun je kiezen uit vershcillende wattages, 10Watt, 20Watt en 50Watt. Voor het gemak bieden wij deze ook aan in een set comnpleet met bewegingsmelder zodat deze als schriklicht of automatisch led licht gebruikt kan worden.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Reageer
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing