Speciale LED strips

Soms kan het gebeuren dat de standaard ledstrips niet aan je verwachtingen voldoen en je voor bepaalde projecten een wat uitgebreidere soort ledstrip nodig hebt. Daarom hebben wij ook een assortiment aan speciale ledstrips die je de mogelijkheid geven om te kiezen tussen eindeloos veel opties, zoals het formaat, de vorm en de hoeveelheid. 

Bent u als architect of aannemer op zoek naar speciale led verlichting, dan kunnen wij u ook specifieke oplossingen aanbieden voor uw project; of het nu gaat om een kantoorpand, horecagelegenheid of werkruimte dat u wilt voorzien van kwalitatieve led verlichting. Met onze kennis en vele jaren ervaring vinden wij voor u altijd de geschikte oplossing!

Voordelen:

 • Keuze uit waterdichte, buigbare, smalle, aluminium ledstrips of ledstrips met hoge CRI
 • Eindeloos veel opties (formaat, vorm en hoeveelheid)
 • Specifieke oplossingen voor speciale projecten
 • Kwalitatieve led verlichting

Waarom een speciale ledstrip kopen van de Vakman?

 • Dé Vakman sinds 2008 
 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelig en eenvoudig bestellen
 • Tot wel 5 jaar garantie
 • Kennis van verlichting & elektriciteit
 • Advies op maat
 • Meedenken & oplossingsgericht

Buigbare ledtrips

Buigbare ledstrips hebben de unieke eigenschap om zowel horizontaal als verticaal te buigen. Dit betekent dat je niet alleen de strip rond een bepaald meubelstuk of voorwerp kan wikkelen, maar ook kan buigen in allerlei vormen en bochten, zonder de printplaat te beschadigen en zonder ingewikkelde solderingen.

Extra smalle strips

Ledstrips hebben over het algemeen standaard een kleiner formaat, vergeleken met alle andere conventionele verlichtingen. Toch komt het regelmatig voor dat we vraag krijgen naar een extra smalle ledstrip om in zeer smalle ruimtes weg te werken. Met de smalle ledstrips van 5 mm bieden wij de smalst mogelijke ledstrips aan, met zowel keuze uit een witte als een zwarte printplaat. De 2 kleuren printplaat geven je de mogelijkheid om de ledstrip één geheel te laten vormen met de ondergrond. 

Aluminium ledstrips

Onze aluminium ledstrips zijn extra krachtig en zijn dé ideale vervanger voor TL lampen. TL verlichting is vaak niet helder vanwege de lage kleurweergave en verbruikt bovendien ook veel meer elektriciteit dan een gewone ledstrip. 

De aluminium strips geven ontzettend veel licht dankzij de 72 ultra high powder leds. Daarnaast heb je ook nog keuze uit warm wit en koud wit aluminium ledstrips.

CRI 95+ strips

CRI 95+ of een kleurweergave van 95+ komen het dichtste bij natuurlijk zonlicht en zijn daarom ideaal om te gebruiken in een winkel, keuken of op andere plaatsen waar veel kleur en een hoge kleurweergave van groot belang zijn. 

Zijn de speciale ledstrips dimbaar?

Jazeker! In principe zijn al onze ledstrips dimbaar dankzij onze ledstrip dimmers. Hier vind je meer informatie over ons assortiment aan dimmers.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing