Product filters Product filters

 

Waterdichte Ledstrip

Waarom een waterdichte ledstrip kopen van de Vakman?

  • Dé Vakman sinds 2008 
  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Voordelig en eenvoudig bestellen
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Kennis van verlichting & elektriciteit
  • Advies op maat
  • Meedenken & oplossingsgericht

Duurzame, waterdichte led verlichting 

Onze waterdichte ledstrips kunnen perfect buiten gebruikt worden of op plaatsen waar het vochtig is, zoals in de badkamer, in de kelder, in de tuin tuin of bijvoorbeeld rondom een parasol. De strips zijn volledig veilig dankzij de lage aansluitspanning en heeft een 100% siliconen afwerking. De ledstrip waterdicht biedt de extra kwaliteit en duurzaamheid die je bij een professionele, waterdichte ledstrip verwacht. De siliconen afwerking beschermt de strip tegen vocht en gaat extra lang mee, ook al wordt de strip blootgesteld aan UV-stralen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het verlies van de kleur, de afbraak van de beschermingslaag of het loskomen van de strip.

Kies de juiste variant; IP65 of IP67 waterdicht

In de meeste, vochtige ruimtes is een strip met IP65 voldoende op plaatsen, zoals in de badkamer of buiten onder een overkapping, mits de strip niet langdurig in het vocht zit. Ondanks de IP65 bescherming zijn de afmetingen bijna hetzelfde als de afmetingen van de standaard ledstrips, zodat je ze ook in onze led profielen kan plaatsen.

De IP67 heeft een hogere waterdichtheid doordat de strip in een siliconen huls volledig rondom de strip is geplaatst. De extra beschermingslaag maakt de strip lichtelijk breder waardoor deze niet in de meest standaard profielen passen. In tegenstelling tot de IP65 kan je deze strip enige tijd (doch niet permanent) onder water dompelen, een bijzondere eigenschap waardoor de ledstrip ook geschikt is om volledig buiten te gebruiken zonder overkapping. De waterdichte strips worden veel gebruikt rondom vijvers en langs buitenmeubels. Een fikse regenbui of waterstraal bij schoonmaken is dan geen probleem!

Aansluiting en montage waterdichte ledstrips

De stevige siliconen laag beschermt de leds zonder problemen tegen waterdamp en vocht. Dankzij de dubbelzijdige kleefband op de achterkant van de ledstrip kan de strip stevig bevestigd worden aan elke ondergrond. Zowel rondom badkamermeubels als buiten rond de overkapping van je carport of terras. De aansluiting is nog nooit zo eenvoudig geweest en gebeurt volledig plug & play.

Voor zowel kleine als grote projecten is er altijd de juiste waterdichte ledstrip die aan je verwachtingen zal voldoen. 

Keuzemogelijkheden

Onze waterdichte ledstrips zijn beschikbaar in alle kleuren; van warm withelder witkoud witroodgroenblauw en geel tot de RGB multicolor strips. Al onze strips zijn dimbaar en verstelbaar dankzij onze dimmers en afstandsbediening die je er kan bijbestellen, zodat je eenvoudig de lichtintensiteit kan instellen en je de nodige sfeer kan creëren, waar je maar wilt! Daarnaast zijn de waterdichte strips verkrijgbaar in verschillende lengtes; van 1 t.e.m. 5 meter. Bovendien kan je de strip op maat knippen zodat hij volledig aangepast is naar wens. Solderen of extra pluggen is verleden tijd!

Extra advies nodig?

Zijn er nog vragen of wensen omtrent onze waterdichte ledstrips of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste strip? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing