Product filters Product filters

Warm wit

Warm wit ledstrip is een breed begrip. Want welke kleur warm wit past het beste in jou interieur? In het algemeen is het zo bij lichtkleuren dat hoe hoger het nummer, hoe minder warm wit het licht is. Kortom, warm wit ledstrip  2400K is het warmst, 2700K is vergelijkbaar met de vertrouwde gloeilamp en 3000K is een iets frissere warm wit. De warm wit ledstrip 3000K is welliswaar warm wit maar niet echt geschikt voor "gezellig licht".

 

 • 2400K warm wit ledstrip is ideaal voor een warme sfeer in woonkamer, slaapkamer en bijvoorbeeld als nacht verlichting in de kinderkamer.
 • 2700K warm wit ledstrip is zoals de vertrouwde gloeilamp en is voor algeneme verlichting in elke ruimte. 
 • 3000K warm wit ledstrip is frisser dan anders. Goed te gebruiken voor keukens, werkbladverlichting en badkamer.

 

Tip: gebruik de filters aan de linker kant van de pagina om op lichtkleur, aantal leds per meter en lengte te filteren.

LED strips warm wit

 

Binnen de categorie van warm witte ledstrips hebben we 3 kleuren warm wit. We bieden 2400K, 2700K en 3000K aan. Elke kleur warm wit heeft zijn eigen functie. Dit kan variëren van een sfeerverlichting bij 2400K. Een algemene verlichting in een kamer van 2700K en een een functioneel licht van 3000K warm wit een tint witter is voor bijvoorbeeld in de keuken.

(Extra) Warm wit led strip 2400K

Veelal wordt deze (extra) warm witte ledstrip toegepast in kamers en ruimtes die extra gezelligheid en intimiteit vereisen, te denken aan in de slaapkamer rondom het bed of in de zithoek van de huiskamer. Maar ook in de caravan zal de warme kleur van deze ledstrip uitstekend tot zijn recht komen. Je kan deze led strip dus eindeloos variëren met andere led strips.

Warm wit led strip 2700K

De warm witte ledstrip met 2700K is een veelgebruikte ledstrip voor algemene verlichting. Het is de lichtkleur die we gewent zijn van de gloeilamp. Het is een goede lichtkleur die op de meeste plaatsen gebruikt kan worden. De 2700K lichtkleur wordt veel toegepast als hoofdverlichting. In combinatie met een koof of in een led profiel voor extra diffuus licht.

Warm wit led strip 3000K

De warm witte ledstrip met 3000K is onze meest functionele witte lichtkleur die goed tot zijn recht komt in uw keuken, badkamer en toilet, of werkruimte. Het heeft een iets frisse witte kleur, zonder af te doen aan comfort. Als je op zoek bent naar warm witte kleur die net iets helder wit licht geeft, dan komt deze warm witte ledstrip met 3000K helemaal tot zijn recht. Denk aan toepassingen in de hal, in badkamer of rondom keukenkastjes. Deze ruimtes vragen vaak om een gezellige warme kleur die tevens een natuurlijke kleur geven met wat frisser wit licht.

Zuinig in gebruik

Alle warm wit led strips zijn zuinig in gebruik. De SMD leds van het type 3528 welke we op onze led strips gebruiken zijn van een bewezen kwaliteit en hebben een laag stroomverbruik. Elke led geeft een 5-7 lumen per led. Verschillende aantallen leds hebben uiteraard een verschillend vermogen.

 • 60 leds per meter = 4,8Watt per meter
 • 120 leds per meter gebruikt = 9,6Watt per meter

 Al onze warm witte led strips zijn traploos dimbaar. Dit houdt in dat het stroomverbruik ook omlaag gaat naarmate het licht meer gedimd wordt.

 

Goed om te weten

Zoals u gewend bent van de gloeilamp wordt het licht warmer naarmate deze wordt gedimd. Dat is bij een led strip niet het geval. De warm witte lichtkleur blijft hetzelfde.

Al onze warm wit LED strips:

 • zitten op een witte printplaat

 • zijn plug & play

 • zijn van hoge kwaliteit

 • verkrijgbaar in Premium en Pro variant

 • zijn traploos dimbaar met onze led strip dimmers

 • eenvoudige montage dmv plakstrip

 • kunnen direct worden aangesloten op een accu.

Sfeer- & hoofdverlichting

De normale ledstrip met 60 leds per meter (60l/m) voor sfeerverlichting

De high power ledstrip heeft 120 leds per meter (120l/m) voor hoofdverlichting

LED strips op maat maken

De warm witte led strips kunnen bij 60 leds per meter elke 5cm op maat geknipt worden. Bij de 120 leds per meter kan dit elke 2,5cm.

 

 Montage en bevestigen

Al onze warm wit led strips kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van de reeds aangebrachte plakstrip. Deze dubbelzijdige tape is de betere variant van het merk 3M. De ondergrond schoon en vetvrij maken en de led strip opplakken.