Product filters Product filters

RGB

Maak alle mogelijk kleuren verlichitng met een RGB led strip

  • RGB multi kleuren ledstrip op rol van 1 tot 5 meter
  • Maak elk mogelijke kleur met de 12V controller
  • Ook Rood, Groen OF Blauwe ledstrips

Wilt u een andere lengte RGB led strip gebruiken? Dat kan, neem voor de zekewrheid even contact met ons op voor advies

LED strips RGB

RGB led strips geven je de mogelijkheid om op elke gewenste plek een kleureneffect met licht te creëren. De Rood, Groen, Blauw leds kunnen, gecombineerd met de juiste kleuren controller, een zee aan kleuren geven. Stel de ledstrip in op een favoriete kleur of zelfs kleurenprogramma. Het hoeft natuurlijk geen disco te worden, RGB ledstrips lenen zich ook uitermate goed voor het aanbrengen voor extra sfeer op terras, in woonkamer maar ook de slaapkamer. Denk eens aan romantisch rood of sfeervolle groen. 

Ruime keuze

De standaard RGB ledstrip hebben 30 leds per meter. Wilt u meer lichtopbrengst over eenzelfde lengte led strip, dan kiest u eenvoudig voor een High Power variant met een dubbele hoeveelheid leds. De RGB ledstrips zijn eenvoudig op maat te knippen op elke gewenste maat. Indien wenselijk kunt u de ledstrips ook verlengen met speciale connectoren. De stripwordt geleverd op rollen van 1 tot 5 meter lengte. 

Enkele kleuren

Soms is het niet nodig om alle mogelijk kleuren te kunnen maken, maar bent u op zoek naar een bepaalde kleur ledstrip zoals groen, rood, blauw of geel. In ons assortiment vindt u deze met 30 leds, 60 leds of zelfs 120 leds per meter op rollen van in totaal 5 meter lengte. Uiteraard kunt u deze naar wens inkorten. 


Tip: RGB led strips zijn een welkome variatie op reguliere verlichting als je ze gebruikt als accentverlichting