Product filters Product filters

 

Waarom een ledstrip helder wit kopen van de Vakman?

  • Dé Vakman sinds 2008 
  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Voordelig en eenvoudig bestellen
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Kennis van verlichting & elektriciteit
  • Advies op maat
  • Meedenken & oplossingsgericht

LED strips helder wit

Deze led strips zijn multi inzetbaar in iedere ruimte waar je veel en helder licht wilt creëren, zoals in een werkruimte of in de keuken, maar bijvoorbeeld ook op kantoor, in een winkelruimte of in een etalage. 

We hebben zowel helder witte strips voor binnen als buiten, dankzij de waterdichte varianten, zodat je ook buiten de nodige verlichting kan creëren! Zo kan je bijvoorbeeld de rand van je vijver, bloembakken, je terras of reclamezuilen verlichten. De kleur is neutraal en helder wit, zonder blauwe gloed, en bovendien is de strip dimbaar! Bekijk hier onze dimmers. De ledstrip kan je eenvoudig en snel bevestigen, dankzij de dubbelzijdige kleefband.

Naast onze helder witte ledstrips hebben we ook koud witte en warm witte ledstrips. De koud witte ledstrips komen overeen met het daglicht op een heldere, zonnige dag, en onze warm witte ledstrips bieden je de mogelijkheid om functionaliteit en sfeerverlichting met elkaar te combineren. Bekijk ons assortiment ledstrips met de kleur koud wit of warm wit.

Hoofdverlichting en sfeerverlichting

Onze helder witte ledstrips zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen leds per meter. Van 30 leds per meter tot 120 leds per meter.

De variant met 30 leds geeft voldoende licht voor een goede sfeerverlichting voor bijvoorbeeld in de avond. Alle ledstrips met 120 leds per meter of meer zijn high power; dit betekend dat ze zeer veel licht geven en daarom adviseren we dan ook om eventueel gebruik te maken van een dimmer. In combinatie met een dimmer kunnen high power led strips ook goed gebruikt worden als sfeer-en accentverlichting, vooral de kleinere lengtes. Daarnaast  komt de ledstrip helder wit goed tot zijn recht in koven of achter mubilair, subtiel en uit het zicht.

Bij gebruik van 120 leds per meter of meer adviseren we om deze te gebruiken met een led profiel.

Zijn de warm witte ledstrips dimbaar?

Jazeker! In principe zijn al onze ledstrips dimbaar dankzij onze ledstrip dimmers. Hier vind je meer informatie over ons assortiment aan dimmers.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing