Product filters Product filters

LED strips helder wit

De helder wit ledstrip met 4000K wordt ervaren als een natuurlijke witte kleur die veelzijdig is in gebruik. Het voordeel van 4000K is dat het voor de ogen niet te fel overkomt en je ogen dus niet gaan compenseren, zoals bijvoorbeeld het geval is als je in fel zonlicht kijkt. Dit heeft als effect dat wanneer gebruikt in interieurs, je het gevoel hebt dat er extra licht is zonder dat het te fel overkomt.

De helder wit ledstrip wordt graag gebruikt in moderne en eigenzinnige interieurs waarbij de lichte kleuren zoals witte en blauwtinten de boventoon voeren. De neutrale witte kleur van deze ledstrips bieden dan een extra dimensie. 

Productief

Uit onderzoek blijkt dat mensen die met lichtkleur 4000K werken het meest geconcentreerd zijn. Ze werken het meest productief en hebben minder last van vermoeidheid. De verbeterde productiviteit en de toename in welzijn maakt deze kleurtemperatuur bij uitstek geschikt om toe te passen in ruimtes waar er gewerkt moet worden, zoals kantoren of scholen. De helder wit ledstrip komt dan ook goed tot zijn recht in het bedrijfsleven of in uw thuiskantoor.