Losse LED strips

Bestel alle mogelijke kleuren, lichtsterkte en lengtes losse led strips

  • 1 tot 5 meter lengtes op rol
  • Plug&play stekkers voor eenvoudige montage
  • Witte en kleuren RGB ledstrips
  • Eenvoudig te combineren met 12V dimmers en toebehoren 

LED strips

LED strips zijn ons meest veelzijdige product die al jarenlang gewaardeerd wordt door onze klanten. LED strips bieden we in veel soorten en maten zodat er altijd een tussen zit naar uw wens. Wilt u hoofdverlichting in de woonkamer, werkverlichitng in de keuken of sfeervol licht in de slaapkamer? Warm wit, kleur of helder licht? Of alles tegelijk? Het is allemaal mogelijk met led strips. 

Ook voor alle bijbehorende accessoires ben u bij ons aan het juiste adres. Gun uzelf het gemak van een compleet pakket of kies voor losse onderdelen waarmee u de vrijheid heeft om eindeloos te combineren. Navigeer eenvoudig door onze webshop middels de filters of selecteer de gewenste categorie. Ook voor optionele producten zoals aluminium profielen, accu's en dimmers adviseren we u graag over de werking en mogelijkheden. Ontdek keer op keer de voordelen van ledstrips

Vertrouwde kwaliteits led strips

Ongeacht de soort led strip, is deze altijd van een goede kwaliteit met een kleurweergave van minimaal CRI 80Ra, een dikke printplaat om de leds zo goed mogelijk te koelen en een lichtkleur waar je wat aan hebt.
We bieden de led strips en toebehoren aan met 2 jaar garantie.  

Led strips aansluiten

Voor het installeren van ledstrips heeft u minimaal een led adapter nodig voor 12Volt toepassing. De strips en adapters in ons assortiment zijn plug&play op elkaar aan te sluiten. Wenst u er ook een dimmer of schakelaar bij, dan werkt dit met hetzelfde principe: eenvoudig de stekkers in elkaar steken. 

Mocht u een speciale opstelling wensen, of bent u niet zeker welke producten nodig zijn, neem dan zeker even contact met ons op.