Waarom een losse ledstrip kopen van de Vakman?

  • Dé Vakman sinds 2008 
  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Voordelig en eenvoudig bestellen
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Kennis van verlichting & elektriciteit
  • Advies op maat
  • Meedenken & oplossingsgericht

Keuzemogelijkheden losse ledstrips

Bij ons heb je de keuze uit verschillende kleuren en lengtes ledstrips (van 1 t.e.m. 5 meter) die je makkelijk kan bevestigen dankzij de dubbelzijdige kleefband, overal waar je maar wilt! Daarnaast zijn de strips ook dimbaar zodat je bijvoorbeeld overdag volop kan genieten van veel en compact werklicht en zodat je bijvoorbeeld in de avond kan genieten van sfeervolle verlichting tijdens het TV kijken. Ongeacht je keuze; bij ons ben je verzekerd van kwaliteitsvolle ledstrips!

Wij bieden dan ook een groot assortiment aan van verschillende soorten strips in alle kleuren en lengtes zodat er zeker een strip tussen zit die bij je interieur past en aan je verwachtingen zal voldoen.

RGB ledstrips 

Met onze RGB ledstrips heb je de mogelijkheid om alle kleuren te vormen die je maar wilt! Dankzij een controller of afstandsbediening met meerdere licht programma's naar keuze kan je wel een miljoen verschillende kleuren maken zodat je bij elke gelegenheid de nodige sfeer en ambiance kan creëren. Kies een passende kleur voor elke inrichting en festiviteit!

Daarnaast hebben we ook waterdichte RGB ledstrips die je in de tuin kan gebruiken rondom het tuinhuis, op je terras of rond je zwembad. Op die manier kan je extra genieten van een hapje en een drankje op een heerlijke (zomer)avond met je vrienden en familie.

Warm witte strips

Onze warm witte ledstrips zijn geschikt als hoofd- en accentverlichting en zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende tinten zodat je wederom eenvoudig en snel de juiste verlichting kan creëren, overal waar je maar wilt! Daarnaast is de strip ook dimbaar zodat je niet alleen veel en helder werklicht hebt, maar ook sfeervolle verlichting voor bijvoorbeeld in de avond. Neem een kijkje bij onze ledstrip dimmers.

Helder witte strips

Onze ledstrips helder wit zijn ook wel bekend als neutraal, witte ledstrips. Ze geven een wit licht van 4000K en vanwege deze lichtkleur wordt de strip graag gebruikt als werkverlichting in bijvoorbeeld een werkplaats, kantoor of in een magazijn. Voor in een huiselijke sfeer is dit de ideale strip om een heldere ruimte te creëren, zoals bijvoorbeeld in de keuken, badkamer of in de hal. Daarnaast is het ook de perfecte lichtkleur om te gebruiken in een modern interieur! De helder witte strips zijn wederom dimbaar en eenvoudig te bevestigen dankzij de dubbelzijdige kleefband die op de achterkant van de strip is bevestigd.

Koud witte strips

Onze ledstrips koud wit bieden je de mogelijkheid om helder en puur wit licht met een zuivere kleurweergave te creëren. Deze strips worden niet zozeer gebruikt als sfeerverlichting, maar worden wel veel gebruikt om grote ruimtes te verlichten, zoals winkels, kantoren en etalages. Met de juiste verlichting stimuleer je niet alleen je productiviteit, maar creëer je ook de nodige werksfeer!

Waterdichte ledstrips

Dankzij de waterdichte strips kan je nu ook eenvoudig licht verkrijgen op vochtige plaatsen, zoals in de badkamer, een tuinhuis, schuur of in de kelder. De strip is omgeven door een siliconen afdeklaag die de strip beschermt tegen vocht. Op die manier kan je bijvoorbeeld genieten van sfeervolle verlichting tijdens het nemen van een bad of op je terras. Het kan allemaal!

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig omtrent onze losse ledstrips? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing