Warm wit

Geen producten in deze categorie

Waarom een warm witte ledstrip set kopen van de Vakman?

 • Dé Vakman sinds 2008 
 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelig en eenvoudig bestellen
 • Tot wel 5 jaar garantie
 • Kennis van verlichting & elektriciteit
 • Advies op maat
 • Meedenken & oplossingsgericht

Het verschil tussen de tinten 2400K, 2700K en 3000K

Soms gebeurt het dat het licht in je woning een blauwe tint heeft en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Warm wit licht is precies wat je nodig hebt voor je interieur mee op te lichten. Daarom zijn onze warm witte ledstrips verkrijgbaar in 3 verschillende soorten tinten. Hoe warmer de kleur, hoe lager het nummer.

 • Warm wit - 2400K: Deze tint wordt gebruikt voor de gezelligheid en als je absoluut warm wit licht wilt.
 • Gloeilamp warm wit - 2700K: Ideaal als functioneel licht met een warme tint.
 • Iets frisser warm wit - 3000K: Deze tint heeft een warm witte tint en is geschikt als functioneel licht voor bijvoorbeeld in de badkamer of keuken. 

Je kan eenvoudig gebruik maken van de filters op onze website zodat je onmiddellijk de strip met de soort tint kan kiezen die je wilt.

Hoe kies ik de juiste tint?

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere tinten warm wit, zodat er zeker en vast een variant tussen zit die precies aan je verwachtingen zal voldoen.

 • 2400K warm wit ledstrip is de meest warm witte ledstrip in ons assortiment. Ideaal voor gebruik in elk interieur waar je de gezelligheid en warmte wilt benadrukken, zoals in je slaapkamer of huiskamer.

 • 2700K warm wit ledstrip wordt gebruikt als uitstekende mogelijkheid om zowel sfeer als hoofdverlichting samen te brengen in één ledstrip. Zo kan je de led strip bijvoorbeeld gebruiken in de keuken als werkbladverlichting en dat tegelijkertijd ook gebruikt kan worden om de juiste ambiance te creëren in gedimde stand, bijvoorbeeld tijdens een etentje.
 • 3000K warm wit ledstrip combineert een warme lichtkleur met krachtig licht; ideaal als je gezellig en functioneel licht nodig hebt. De lichtkleur is iets frisser dan de kleur van een gloeilamp. Wie zegt dat functioneel licht niet gezellig kan zijn?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste tint warm wit? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

Hoofdverlichting en sfeerverlichting

Onze warm witte ledstrips kunnen worden geleverd in verschillende aantallen leds per meter. Van 60 leds per meter tot maar liefst 300 leds per meter. De 60 leds variant geeft voldoende licht voor goede sfeerverlichting. Alle ledstrips boven de 120 leds per meter zijn high power; dit betekend dat ze zeer veel licht geven en daarom adviseren we dan ook om eventueel gebruik te maken van een dimmer. In combinatie met een dimmer kunnen high power led strips ook goed gebruikt worden als sfeer-en accentverlichting, vooral de kleinere lengtes. Daarnaast  komt de ledstrip warm wit goed tot zijn recht in koven of achter mubilair, subtiel en uit het zicht.

Bij gebruik van 120 leds per meter of meer adviseren we om deze te gebruiken met een led profiel.

Zijn de warm witte ledstrips dimbaar?

Jazeker! In principe zijn al onze ledstrips dimbaar dankzij onze ledstrip dimmers. Hier vind je meer informatie over ons assortiment aan dimmers.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing