Product filters Product filters

 

Waarom een RGB multicolor ledstrip set kopen van de Vakman?

  • Dé Vakman sinds 2008 
  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Voordelig en eenvoudig bestellen
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Kennis van verlichting & elektriciteit
  • Advies op maat
  • Meedenken & oplossingsgericht

Gebruik RGB multicolor strips

De RGB multicolor ledstrips kunnen zowel gebruikt worden in de woonkamer voor een sfeervolle avond, als in de keuken, slaapkamer of badkamer. Met de juiste controller die je er eenvoudig kan bij bestellen, heb je de mogelijkheid om alle kleuren te maken die je maar wilt, waar je maar wilt! Onze RGB ledstrips zijn voorzien van een dubbelzijdige kleefband die je makkelijk en snel kan opplakken, bijvoorbeeld op je keukenkasten om de nodige sfeer te creëren tijdens je maaltijd, achter de TV voor een intenser kijkgenot of aan het hoofd- of voeteinde van je bed. Je kan er alle kanten mee uit!

Daarnaast hebben we ook RGB multicolor led strips voor buiten! Deze zijn volledig waterdicht en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden op je balkon of terras om je avond met vrienden en familie nog gezelliger te maken.

Is de RGB led strip dimbaar?

Alle RGB ledstrips zijn te dimmen met onze multicolor dimmers en controllers. Ze zijn volledig traploos en zonder trillen of storen kan jedaarnaast eenvoudig en snel de juiste lichtintensiteit instellen. De controller is nodig om je RGB led strip aan en uit te schakelen en de dimmer wordt gebruikt voor het lichtprogramma te kiezen. Zonder een RGB controller kun je de kleuren ledstrip niet gebruiken.
Daarnaast geven de uitgebreide controllers niet alleen de mogelijkheid om te schakelen, maar ook om speelse, romantische en hippe lichtprogramma's te kiezen. Alle kleuren zijn mengbaar; zo krijg je precies de kleur die je wilt en kan je eindeloos variëren! Dankzij de plug & play stekkers gebeurt de aansluiting snel en simpel.

Wil je nog meer uitgebreide opties kunnen kiezen? Kies dan voor een afstandsbediening met Wi-fi en bluetooth-functie bij het bestellen van de RGB strip.

Keuze uit 3 soorten RGB led strip

Aangezien er bij elke toepassing een andere lichtintensiteit mogelijk is, is er binnen de RGB ledstrips nog de keuzemogelijkheid tussen een strip van 30 leds per meter, een strip van 60 leds per meter of een strip met 120 leds per meter, waarbij de laatste vanzelfsprekend een dubbele lichtopbrengst heeft. De high power RGB ledstrips worden vaak gebruikt voor het verlichten van grote oppervlaktes, in de reclamewereld of in de horeca voor bijvoorbeeld het aanlichten van een bar of naambord. Hoe dan ook; het verbruik van een RGB ledstrip blijft beperkt tot 7,2 en 14,4 Watt per meter.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing