Product filters Product filters

 

Waarom een vloerprofiel kopen van de Vakman?

  • 5 jaar garantie
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, zwart, zilver)
  • Inbouw, opbouw, flexibel, universeel, hoek, vloer; alle varianten
  • Montagebeugels zitten onder het profiel (ze zijn niet meer zichtbaar)
  • Makkelijk op maat te knippen en te monteren 

Kwaliteitsvolle vloerprofielen

Het verschil tussen gewone led strip profielen en onze vloerprofielen is dat deze kunnen worden overlopen. De extra zware variant kan zelfs worden belast tot 20 kN en dat is ruim voldoende voor een personen auto. 

Alle aluminium led strip profielen voor in de vloer kunnen waterdicht afgewerkt worden. Dit kan eenvoudig met waterdichte siliconenkit van de bouwmarkt. Eventueel kunnen de profielen afgewerkt worden met een 2 componenten giethars. Indien je meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier.

Keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan vloerprofielen

Wij bieden een groot assortiment vloerprofielen aan zodat er zeker een profiel tussenzit die volledig aan je verwachtingen zal voldoen. Hieronder vind je een overzicht van al onze vloer led profielen en zijn toepassingen.

  • FLOOR10: waterdicht af te werken, geschikt voor zowel vaste als flexibele ledstrips met een maximale breedte van 11 mm. Verkrijgbaar in lengtes van 1 en 2 meter. Klein formaat, ideaal voor laminaat, tegel vloeren en parket vloeren.
  • GROUND10: extra zwaar, waterdicht profiel. Verkrijgbaar in lengtes van 1 en 2 meter. Geschikt voor ledstrips tot 12 mm breed. Ideaal voor het verlichten van gevels, terrassen en tuinen.
  • FLOOR12: waterdicht profiel, verkrijgbaar in lengtes van 1 en 2 meter. Wederom geschikt voor ledstrips tot 12 mm. Ideaal voor tegelvloeren en in muren.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig omtrent onze vloer led profielen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing