Product filters Product filters

 

Waarom een opbouwprofiel van de Vakman?

  • 5 jaar garantie
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, zwart, zilver)
  • Inbouw, opbouw, flexibel, universeel, hoek, vloer; alle varianten
  • Montagebeugels zitten onder het profiel (ze zijn niet meer zichtbaar)
  • Makkelijk op maat te knippen en te monteren 

Kwaliteitsvolle inbouwprofielen

Met onze kwaliteitsvolle opbouwprofielen heb je de mogelijkheid om je ledstrip te verzinken in de ondergrond en deze nog mooi afgewerkt te hebben? Een inbouw led profiel zorgt er voor dat je led verlichting één geheel wordt met bijvoorbeeld een boekenplank, meubel of sierlijst. Kies voor een matchende of juist contrasterende kleur voor een uniek geheel.

Keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan inbouw led profielen

Bij sommige projecten is een standaard led profiel niet altijd voldoende. Soms kan een miniem verschil in afmeting of kleur precies het verschil maken in afwerking en daarom bieden wij dan ook een breed assortiment inbouw led profielen aan, zodat je de mogelijkheid hebt om te kiezen uit verschillende breedtes, hoogtes, kleuren en flexibele inbouw led profielen. Maak eenvoudig gebruik van de filters zodat je makkelijk en snel je voorkeursproducten te zien krijgt.

Hieronder vind je een overzicht van al onze inbouw led profielen en zijn toepassingen.

  • GROOVE inbouw led profiel: totale breedte van 24 mm en geschikt voor ledstrips tot 10.5 mm. Keuze uit zwart, wit en zilver.
  • BEGTIN inbouw led profiel: smaller formaat met een breedte van 14.4 mm, geschikt voor ledstrips tot 12 mm. Keuze uit zwart, wit en zilver.
  • UNI profiel: een uniek profiel dat zowel geschikt is als opbouw- en inbouw led profiel.

Passende accessoires

Per inbouw led profiel zijn er verschillende accessoires te verkrijgen. Voor een makkelijke selectie hebben we per profiel op dezelfde pagina aangegeven welke accessoires er geschikt zijn. Bekijk onze diffusers, einddoppen en montagebeugels.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig omtrent onze inbouw led profielen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing