Product filters Product filters

 

Waarom een hoekprofiel van de Vakman?

  • 5 jaar garantie
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren (wit, zwart, zilver)
  • Inbouw, opbouw, flexibel, universeel, hoek, vloer; alle varianten
  • Montagebeugels zitten onder het profiel (ze zijn niet meer zichtbaar)
  • Makkelijk op maat te knippen en te monteren 

Het gemak van een hoek led profiel

Een led profiel op zich zorgt al voor een praktische oplossing voor diffuus, indirect licht. Een hoek led profiel voegt een extra voordeel toe. Zoals de naam het al een beetje verklapt: een hoekprofiel zorgt ervoor dat het licht niet rechtstreeks wordt weergegeven, maar in een hoek vanaf het oppervlak wordt uitgestraald. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing in een hoek tussen de muur en het plafond, in een kast tegen schappen, in het kozijn of in een plint. Het licht wordt zodoende langs bijvoorbeeld je plafond, muur of meubel uitgewaaierd, zonder dat je de ledstrip zelf ziet zitten.

Keuzemogelijkheden binnen onze hoekprofielen

Wij bieden een groot assortiment hoekprofielen aan zodat er zeker een profiel tussenzit die volledig aan je verwachtingen zal voldoen. Hieronder vind je een overzicht van al onze hoek led profielen en zijn toepassingen.

  • ALPHA1919 hoek led profiel: inclusief afdekking. Geschikt voor strips van 8 tot 10 mm breed. Volledige afmeting: 19x19 mm. Verkrijgbaar in 2 meter lengtes.
  • CORNER10: te gebruiken als 30º en 60º hoek profiel. Geschikt voor led strips tot 10 mm breed. Volledige afmeting: 20x16 mm. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver en in 1 & 2 meter lengtes.
  • TRIO10: te gebruiken als 45º hoek profiel. Geschikt voor led strips tot 10 mm. Volledige afmeting 24x7 mm. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver en in 1 & 2 meter lengtes.

Gebruik en montage

De aluminium strip is zowel geschikt voor binnen als buiten. Voor een degelijke montage kan je ervoor kiezen om montagebeugels bij te bestellen. Je kan het profiel ook eenvoudig  vastzetten met componenten lijm of door middel van boren. Als je kiest voor montagebeugels, zijn deze na bevestiging van het led profiel niet meer zichtbaar. 

Uitbreiding met accessoires

Wil je het hoek led profiel netjes afwerken? Selecteer dan bij het gewenste profiel ook nog een aantal accessoires zoals een diffuser, einddoppen of montagebeugels. Kan je het ook zonder accessoires? Jazeker, maar dan zal het effect, de afwerking en de bescherming van het profiel en de ledstrip duidelijk minder zijn. Om het zoeken te vergemakkelijken, hebben we per profiel een selectie uiteengezet van geschikte accessoires die zeker zullen passen.

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig omtrent onze hoek led profielen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing