LEDstrip accessoires

Wij hebben een breed aanbod aan alle nodige ledstrip accessoires, benodigde componenten om de ledstrips met verschillende verbindingstypes aan te sluiten en andere besturingscomponenten. Daarnaast hebben we ook aansluitsnoeren met verschillende doorsneden, connectoren en verdeelsnoeren. Je vindt het hier allemaal!

Voordelen:

  • Kwaliteit ledstrip accessoires
  • Geschikt voor al onze led producten
  • Van dimmers en controllers tot aansluitdraden en connectoren

Waarom ledstrip accessoires kopen van de Vakman?

  • Dé Vakman sinds 2008 
  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Voordelig en eenvoudig bestellen
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Kennis van verlichting & elektriciteit
  • Advies op maat
  • Meedenken & oplossingsgericht

Kwaliteitsvolle ledstrip accessoires

Wij hebben een breed aanbod aan alle nodige ledstrip accessoires, benodigde componenten om de ledstrips met verschillende verbindingstypes aan te sluiten met led adapters of led dimmers en andere besturingscomponenten. Om afstanden te overbruggen, hebben we aansluitsnoeren met verschillende doorsneden. Met (aansluit)connectoren, snelkoppelingen en DC pluggen is het ook mogelijk om mobiele LED verlichtingstoepassingen te realiseren die snel kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Daarnaast bieden we ook verdeelsnoeren aan voor het parallel bedienen van meerdere enkelkleurige LED's of multi-gekleurde RGB LED-strips. Als je op zoek bent naar speciale verbindingsoplossingen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Ledstrip dimmers

Al onze led strip dimmers werken eenvoudig en doeltreffend en zijn geschikt voor allerlei soorten led strips. Je hebt de mogelijkheid om ze traploos te dimmen of draadloos te dimmen. Sommige dimmers hebben zelfs automatische programma’s! Er is altijd een led dimmer die geschikt is voor jou ledstrip.

Ledstrip schakelaars

Led strip schakelaars zijn er in veel soorten en maten; van een eenvoudige schakelaar om aan en uit te zetten tot schemerschakelaars die de ledstrip automatisch aanzet wanneer het donker wordt (en uiteraard ook weer uit als het licht wordt). De schakelaar werkt op afstand met een afstandsbediening of een kast- of deurschakelaar die het licht aandoet als je de kast opendoet.

Wit accessoires

In deze categorie vind je al onze ledstrip accessoires voor onze witte strips. Van aansluitsnoeren, bevestigingsbeugels, pluggen en soldeerbouten tot connectoren en verlengsnoeren!

Aansluit accessoires

In deze categorie vind je al onze aansluit accessoires

RGB multicolor controllers en afstandsbedieningen

Dankzij onze RGB multicolor controllers en afstandsbedieningen heb je de mogelijkheid om alle kleuren te creëren die je je maar kan wensen! Van eenvoudige afstandsbedieningen tot afstandsbedieningen op touch, WiFi en Bluetooth!

RGB multicolor accessoires

In deze categorie vind je al onze ledstrip accessoires voor RGB multicolor strips. Van aansluitsnoeren, bevestigingsbeugels, pluggen en soldeerbouten tot connectoren en verlengsnoeren!

Hulp of advies nodig?

Heb je vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing