Professionele ledstrip

Op elke denkbare plek breng je met gemak ledstrips verlichting aan voor extra sfeer, werklicht en accenten. We bieden alleen hoge kwaliteit ledstrips met een garantie van 2 jaar.

  • Warm, helder, koud wit of RGB kleuren
  • Tot 3 jaar garantie op onze ledstrips en zelfs tot 5 jaar op onze (waterdichte) ledvoedingen
  • Op maat van 1 tot 5 meter lengtes 
  • Ontelbare opties met dimmers, schakelaars en ledprofielen

Voor elke toepassing hebben we led strips. Kunnen we helpen? Neem contact op.

 

Ledstrips zijn ons meest veelzijdige product die al jarenlang gewaardeerd wordt door onze klanten. Ledstrip bieden we in veel soorten en maten, voor elke toepassing hebben we een ledstrip. Wilt u hoofdverlichting in de woonkamer, werkverlichting in de keuken of sfeervol licht in de slaapkamer? Warm wit, kleur of helder licht? Of alles tegelijk? Dit is alitjd mogelijk met led strips. 

Ook voor speciale accessoires voor ledstrips bent u bij onze ledstripwinkel aan het juiste adres. Gun uzelf het gemak van een compleet pakket of kies voor losse onderdelen waarmee u de vrijheid heeft om eindeloos te combineren. Navigeer eenvoudig door onze webshop middels de filters of selecteer de gewenste categorie. Ook voor optionele producten zoals aluminium profielen, accu's en dimmers adviseren we u graag over de werking en mogelijkheden. Ontdek keer op keer de voordelen van ledstrips

Vertrouwde kwaliteit

We verkopen al 8 jaar led strips, dus ongeacht de soort led strip, We verkopen bewezen kwaliteit. Met een zeer goede kleurweergave van minimaal CRI 80Ra, een dikke koperen printplaat om de leds goed te koelen en een lichtkleur die je wenst. We bieden de led strips en toebehoren aan tot 5 jaar garantie.  

LED strips aansluiten

Voor het installeren van ledstrips heeft u minimaal een led adapter nodig voor 12Volt toepassing. De strips en adapters in ons assortiment zijn plug&play op elkaar aan te sluiten. Wenst u er ook een dimmer of schakelaar bij, dan werkt dit met hetzelfde principe: eenvoudig de stekkers in elkaar steken. 

Sommige (professionele) ledstrips hebben aansluitdraden. En met een handige plug kan deze ook na monteren eenvoudig plug & play aangesloten worden. Handig voor als het even uit elkaar moet of als per ongeluk de stekker loskomt. 

Voor elke toepassing is er een andere strip beschikbaar. Er zijn veel soorten dus het zou niet gek zijn als u er niet uitkomt. Heeft u een vraag stuur een email, laat ons weten waar u het voor wil gaan gebruiken, wat het beoogde resultaat dient te zijn en we helpen u verder. Geen vraag is ons te gek.