Professionele ledstrip

Ledstrips zijn overal te gebruiken voor zowel directe als indirect verlichting. 

  • Warm, helder, koud wit of RGB kleuren
  • Tot 3 jaar garantie op onze ledstrips en zelfs tot 5 jaar op onze (waterdichte) ledvoedingen
  • Op maat van 1 tot 5 meter lengtes 
  • Ontelbare opties met dimmers, schakelaars, ledprofiel en accessoires

Voor elke toepassing hebben we wel een ledstrip. Kunnen we helpen? Neem contact op.

Ruime keuze ledstrips

Ledstrips zijn ons meest veelzijdige product die al jarenlang gewaardeerd wordt door onze klanten. Ledstrips bieden we aan in vele soorten en maten, voor elke toepassing hebben we een ledstrip. Wilt u hoofdverlichting in de woonkamer, werkverlichting in de keuken of sfeervol licht in de slaapkamer? Warm wit, kleur of helder licht? Of alles tegelijk? U bent bij ons aan het goede adres.

Ook voor speciale accessoires voor ledstrips bent u bij onze ledstripwinkel aan het juiste adres. Gun uzelf het gemak van een compleet pakket of kies voor losse onderdelen waarmee u de vrijheid heeft om eindeloos te combineren. Navigeer eenvoudig door onze webshop middels de filters of selecteer de gewenste categorie. Ook voor optionele producten zoals aluminium profielen, accu's en dimmers adviseren we u graag over de werking en mogelijkheden. Ontdek keer op keer de voordelen van ledstrips

Hoge kwaliteit ledstrip

We verkopen al bijna 10 jaar ledstrips, dus ongeacht de soort ledstrip, de kwaliteit is hoog. Met een zeer goede kleurweergave van minimaal CRI 80Ra, een dikke koperen printplaat om de leds goed te koelen en een lichtkleur die je wenst.

Voor elke toepassing is er een andere strip beschikbaar. Er zijn veel soorten dus het zou niet gek zijn als u er niet uitkomt. Heeft u een vraag stuur een email, laat ons weten waar u het voor wil gaan gebruiken, wat het beoogde resultaat dient te zijn en we helpen u verder. Geen vraag is ons te gek.

Extra levensduur en mooie afwerking

In tegenstelling tot sommige TL buizen of the philinea gloeilamp buizen worden ledstrips slechts warm. Bij ledstrips met een hoger vermogen dan 4,8Watt raden wij aan om de ledstrips te gebruiken in een led profiel. We hebben een zeer uitgebreid ledprofiel assortiment en zijn ook op kleur te krijgen. In de kleuren geannodiseerd aluminium, wit (RAL 9003) en zwart (RAL9005).