LED strip warm wit - 2700K - 3 meter - 180 leds

19.95
10203
 

Met deze hoge kwaliteit LED strips warm wit kunt u zelf een set samenstellen of een bestaande led strip installatie verlengt worden. De ledstrip heeft een lengte van 3 meter lengte met warm wit kleur van 2700K. De lichtkleur van deze led strip komt het meest overeen met een ouderwetse gloeilamp en is daarmee een veel gebruikte vervanger van conventionele (gloeilamp)verlichting. 

Zie voor informatie ons vraag & antwoord en blog tabblad.

Samenvatting

  • Hoge kwaliteit ledstrip warm wit met 2700K lichtkleur
  • 3528 SMD met 8lumen per led
  • Dimbaar met 12Volt dimmer
  • Op maat te knippen elke 5 cm

Toepassingen

  • Douche/badkamer
  • Woonkamer
  • Caravan of motorhome
  • Algemene verlichting
  • Warme aankleding

Leveringsomvang

  • 1x 3 meter warm wit 2700K led strip - 180 leds

Tips en extra informatie

Kijk voor extra informatie bij het tabblad 'specificaties' of lees over aansluiten led strips op onze informatieblog

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8Watt per meter
Aantal LEDs:
60 leds/m
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
3 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Zeer professioneel en super vriendelijk bedrijf. Heb je een vraag, wordt deze correct behandeld. Het is best spannend om zelf alle maten te meten en de juiste producten samen te voegen. Deze mensen voelen dat haarfijn aan en kunnen je op een vriendelijke manier geruststellen. Fantastisch!!!!! Wij zijn zeer tevreden en ben blij dat ik m'n verlichting bij jullie heb besteld! TOP!
Prima product. Vond persoonlijk dat het licht wel heel veel was, gelukkig kan ik dit aanpassen met de dimmer. Maar goed te gebruiken als leeslicht ook, dat is meteen een extra voordeel.
Meerdere strips gebruikt om te verwerken in wandmeubel met TV en dressoir. De randen mooi uitgelicht waardoor er extra diepte ontstaat.
Snelle levering en door grootte van de bestelling, totaal geen verzendkosten. Een toevoeging voor de webshop zou zijn om een afleverdatum te kunnen kiezen omdat ik niet altijd aanwezig ben en de buren niet tot last wil zijn.
Schrijf een beoordeling

Vaak horen we de vraag wat nu het verschil maakt in de soorten warm wit of wit LEDverlichting en met welke traditionele verlichtingsbronnen je elke lichtkleur kunt vergelijken. Elk interieur heeft zo zijn gewenste lichtkleur voor het beste restulaat.
Met dit artikel hopen we u een beetje verder op weg te helpen in de keuze voor de juiste lichtkleur in LEDverlichting. 

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing