LED strips bevestiging beugels

4.95
90501
 

Montage beugel om led strips extra goed vast te zetten. Ga je led strips gebruiken op een ruwe ondergrond zoals ruw hout of stuckwerk kan de plakstrip van de led strip nog wel eens loslaten. Gebruik een montage beugel aan het begin en einde van de ledstrip. Gebruik bij langere lengtes ledstrips ook clips tussenin . Bij gebruik van de montage beugel zonder schroef wordt geadviseerd om meerdere clips te gebruiken. Een tussenafstand van 25cm tussen de beugels, afhankelijk van de toepassing. 

 

Gaat u uw ledstrip bevestigen op een ruwe ondergrond zoals gips of stukwerk of buiten, dan dient de LED strip beter verankerd te worden met een montage clip. Deze montage clips zijn eveneens voorzien van dubbelzijdige tape en hebben schroefgaten. Deze montage beugels worden geleverd met bundelbandjes om de LEDstrip goed vast te kunnen zetten.

 

TIP: Je kan deze beugels ook gebruiken om je draden mee vast te zetten.

TIP: De montage beugels kunnen voor elke soort led strip gebruikt worden.

TIP: De montage beugels zijn voorzien van schroefgaten. Vastschroeven is dus ook een mogelijkheid.

 

Bij bestelling ontvang je het volgende:

  • 5x montage beugel
  • 5x bundelbandje

 

 Afmetingen:

  • Afmetingen beugel: 20x20mm
  • Lengte bundelbandje: 50mm
beugeltjes gekocht voor onze ledstrip. Elke 50cm hebben we een beugeltje geplaatst en de aansluitsnoer er netjes mee vastgezet. Nog bedankt voor het advies!
Schrijf een beoordeling

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing