39.95
80260
+
Onze kwantumkortingen:
Aantal Prijs
5+ 35.96
10+ 33.96
25+ 31.96

Deze led batterij / accu is speciaal voor gebruik op plaatsen waar geen vaste stroombron aanwezig is. De accu is onderhoudsvrij kan met allerlei soorten 12V led verlichting gebruikt worden. Denk hierbij aan led strips, led spots en andere verlichting. De accu heeft een zeer grote capaciteit. Mocht er meer capaciteit nodig zijn kunnen er accu’s kunnen door gekoppeld worden.

In combinatie met deze accu gewoon gebruik blijven maken van een dimmer. Door het lagere stroomverbruik blijft de verlichting dan ook langer werken. 

Belangrijke informatie over de batterij

In tegenstelling tot veel gelijk uitziende accu's is deze voorzien van de laatste technologie. Dat betekend dat ze beveiligd is tegen het teveel en te snel ontladen van de batterij. De stroom wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de batterij leeg is. Of wanneer er teveel stroom van wordt gevraagt. Dit komt de levensduur ten goede. Ook kan de batterij niet overladen worden. Het maakt dus niet uit hoe lang de batterij wordt geladen. Als laatste en dit is zeer belangrijk en hebben de meeste batterijen niet. Ze is thermisch beveiligd. Mocht er door wat voor omstandigheden ook de batterij te heet worden. Dan zorgt de electronica in de batterij dat ze wordt uitgeschakeld om gevaarlijke situaties te voorkomen.

 

TIP: Liever een complete set? Bekijk led strips sets met accu

 

Samenvatting 

 • Lichtgewicht
 • Compact formaat en licht gewicht
 • Ingebouwde schakelaar
 • Inclusief batterijlader
 • Beveiligd tegen - te snel ontladen, te hoge temperaturen en overladen.

Toepassingen

 • Mobiele toepassingen
 • Verlichte reclame borden en zuilen
 • Stationaire toepassingen

 

Leveringsomvang

 • 1x Lithium ion Accu - 12V - 85Watt

 

Extra info

 • Ook kunnen de accu’s gebruiken om een 24V systeem te realiseren. Hier zijn wel 2 accu’s voor nodig.
 • De oplader van de accu werkt op 110V en kan dus ook onder anderen in de VS gebruikt worden (vergeet niet de reisstekker)

 

Hoe lang blijft de verlichting branden?

De accu duur is van bepaalde factoren afhankelijk temperatuur/oplaadniveau/afgenomen vermogen. Een goede vuistregel is de volgende berekening. U deelt de capaciteit van de accu door het stroomverbruik van het totaal vermogen aan led verlichting. Mocht dit in uw situatie zeer precies komen neem dan contact op. 

 

Let op: Bij gebruik van een dimmer dient de gebruikte verlichting wel dimbaar te zijn.
Let op: We adviseren je om de accu niet geheel te ontladen. Bij het elke keer compleet ontladen van de accu gaat de levensduur achteruit.

LED voeding specificaties

Soort voeding:
Lithium Ion accu
Accu capaciteit:
6800mah
Bruikbare capaciteit:
5100mAh
Ingang spanning:
12V DC
Uitgang spanning:
12Volt DC
Maximale belasting:
24Watt (2A)
Minimale belasting:
Geen minimale belasting
Lengte snoer ingang:
25cm
Lengte snoer uitgang:
25cm
Automatische herstart:
Nee
Kortsluitbeveiliging:
Nee
Overbelasting beveiliging:
Nee
IP beschermingsklasse:
IP20 (niet waterdicht)
Afmetingen:
130 x 55 x 15mm
Gewicht:
200gram
Geweldige accu welke eenvoudig is te verwerken in onze huur meubels. Daarna plug&play aansluiten en het werkt. Zijn snel op te laden met een lader die we speciaal hebben laten maken door de Xpert.
Een heel handig apparaatje, gewoon overal te plaatsen waar je maar licht wilt hebben. Eenvoudig aan te sluiten in feite. Heb bij twijfel eerst even contact opgenomen met de klantenservice en werd onmiddellijk geholpen. Erg content.
Bij accu's dacht ik altijd aan die grote lompe dingen die niet te tillen zijn en moeilijk ergens uit het zicht te plaatsen. Ben eigenlijk maar toevallig op deze accu gekomen toen ik mijn bestelling voor ledstrips hier plaatste. Een prettige informatieve site, dus je kijkt toch even verder. Meteen hiermee een oplossing gevonden voor het feit dat ik een ledstrip in een letterbak aan de muur wil plaatsen, zonder de lelijke draden die naar het stopcontact lopen. De accu is erg dun en makkelijk weg te werken, ideaal dus. Ben blij dat ik dit gevonden heb voordat ik met sleuven of elektra-strips de boel zou wegwerken.
Hij gaat ook inderdaad lang mee zonder te hoeven opladen. Vaak doe ik hem eens in de paar dagen snachts aan de oplader, en dan is hij de volgende dag weer vol.
Ongelooflijk veel capaciteit voor zulk een kleine accu. Aangeschaft om onze camper te voorzien van ledverlichting zonder deze aan te sluiten op de hoofdstroom. Altijd verzekerd van verlichting. Ideaal dat het plug en play is, dus geen extra kennis nodig van elektra.
Deze accu hebben wij gekocht met een RGB ledstrip set. Waarna we de accu en de rgb set in onze vlieger hebben gemaakt! Super gaaf om te zien als we 's avonds gaan vliegeren. V-LED bedankt voor het advies.
Dit is echt een super accu. Wij hebben eerst dimbare parasol verlichting op maat besteld voor sfeerverlichting op het terras van ons café. Eerst hadden we een led trafo. Daarna hebben we deze accu's installeert. Ledstrip lengte van 3 meter zit er aan en dit blijft langer branden dan dat we open zijn. Geen snoeren en opladen doen we 's nachts. Hartelijk dank voor het aanbieden van deze sets. Niet alleen wij, ook onze gasten zijn er zeer blij mee.

Vriendelijke groet,

Tom
De accu is voor onze toepassing echt ideaal. Door het lage gewicht hebben we deze toe kunnen passen in onze kostuums. We zochten naar een accu die dit kon doen met een branduur van 4 uur. v-led wist ons te melden dat deze accu het 3 avonden lang zou volhouden. En niets is zeker waar. Vriendelijk bedankt voor het advies.

Groet uit Belgie
Deze accu's gebruiken we op de beurs. Het grote vermogen met het lage gewicht is ideaal om te gebruiken in onze mobiele reclameborden. Op de accu's zitten led modules aangesloten. 2 van deze accu's laten de modules lang genoeg branden en hebben we geen last van draden waar onze klanten over kunnen struikelen.
Deze accu's gebruiken we op de beurs. Het grote vermogen met het lage gewicht is ideaal om te gebruiken in onze mobiele reclameborden. Op de accu's zitten led modules aangesloten. 2 van deze accu's laten de modules lang genoeg branden en hebben we geen last van draden waar onze klanten over kunnen struikelen.
Schrijf een beoordeling