LEDline® Groen - 600smd - 5 meter - IP65 waterdicht

54.95
10933
 

Highlights

  • LED strip enkele kleur - Groen
  • 5 meter - 600 leds 
  • IP65 waterdicht led strip
  • Dimbaar met 12Volt dimmer
  • Op maat te knippen elke 5 cm

Omschrijving

LED strips enkele kleur Groen met een totaal van 600 leds over 5 meter lengte. De leds op de ledstrip zijn van het type 3528 en geven zo'n 7 lumen per led. Door te kiezen voor een enkele kleur blauw led strip in plaats van een multicolour led strip, kiest u voor een 'dedicated' printplaat waarbij de verdelling gelijk is over elke led, en niet afhankelijk van de kleuren combinatie. Hierdoor zal de led strip langer mee gaan dan een RGB-ledstrip. 

De led strip heeft een waterdichtheid van IP65 met een hoogwaardige siliconen laag. Dit betekent dat de led strip bestand is tegen stof en waterstralen. Ideaal als de led strip gebruikt wordt in de tuin waar u ook besproeit of in vochtige ruimte zoals douche en badrand. Let op: de led strip is niet bestand tegen plaatsing onder water of plaatsing waar kans is op waterplassen. 

Montage ledstrip is eenvoudig met de 3M plakstrip op de achterzijde. Knip de led strip op de gewenste lengte langs de kniplijn die elke 5cm staat aangegeven. Met de aanwezige stekker is de led strip direct plug&play aan te sluiten op bijvoorbeeld de led voeding, led dimmer of een li-ion accu. 

Om de led strip te laten werken op het netstroom, is een led voedingsadapter van 12Volt nodig. Bij gebruik van enkel deze 5 meter led strip is een voeding van 24Watt voldoende.

Toepassingen

  • Vochtige ruimtes
  • Veranda en parasol
  • Bar of keuken
  • Ontvangsthal en entree

Leveringsomvang

  • 1x 5 meter Groen led strip - IP65 - 600 leds

Tips en extra informatie

Kijk voor extra informatie bij het tabblad 'specificaties' of lees over aansluiten led strips op onze informatieblog

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8Watt per meter
Aantal LEDs:
60 leds/m
IP waarde:
IP65
Dimbaar:
Ja
Kleur PCB:
Wit
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm losse draden (beide uiteinden)
Lengte:
5 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
3mm

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Vraag je je ook wel eens af waar IP65, IP67 of IP68 voor staat? Als je led verlichting voor buiten zoekt of voor in de badkamer zijn het belangrijke getallen om rekening mee te houden. De IP van IP-classificatie staat voor “International Protection” ook wel "Ingress Protection" genoemd. Het is de methode waarmee de beschermingsgraad van LEDlampen, LEDstrips en of andere opbjecten wordt aangegeven. 

De IP-waarde geeft aan hoe goed deze bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is. 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing