29.95
20611
+

LEDIKO schijnwerpers hebben unieke en modern design met een hoge bouwkwaliteit. Het is de platste model bouwlamp in zijn soort, slechts 23mm! Het nieuwe type bouwlamp heeft een ultra-dunne behuizing is volledig van aluminium waardoor deze licht in gewicht is. Over het aluminium is een duurzame en flexibele coating aangebracht die de schijnwerper jarenlang beschermt van de invloed van weersomstandigheden. De bouwlamp is voorzien van veiligheidsglas en heeft een dikke siliconen afdichting. Hiermee is de lamp lamp IP65 waterdicht en voledig beschermd tegen vocht.

 

LEDIKO schijnwerpers zijn uitgerust met 2835 SMD LEDs. En hebben een lichtopbrengst van 80lm per Watt met een kleurweergave van Ra80! Een zeer goede kleurweergave voor een schijnwerper. Over de leds hebben we een diffuser geplaatst. Hierdoor is het licht zachter aan de ogen. Deze diffuser is uniek in zijn soort. Zie voor verdere informatie het testrapport.

 

Daglicht wit 4000-4500K kleurtemperatuur past ideaal verschillende verlichting doeleinden. Stabiele werking van de schijnwerper wordt bereikt door het gebruik van geïntegreerde driver die voldoet aan de normen en voorschriften met betrekking tot de EMC-compatibiliteit.

 

Toepassingen voor de LEDIKO schijnwerper

De lamp kan onder meer gebruikt worden om terreinen of tuinen te verlichten. Het daglicht wit geeft veel contrast in vergelijking met een conventionele bouwlamp. Ook is de lamp geschikt om bijvoorbeeld de oprijlaan te verlichten. Geen opwarmtijd, de lamp geeft direct 100% licht.

 

De specificaties in het kort:

 

  • 824 lumen!
  • Waterdichtheid: IP65 (geschikt voor buitengebruik)
  • Siliconen rubber afdichting
  • 5mm dik veiligheidsglas
  • Bevestigingsbeugel
  • Licht in gewicht

 

We hebben een groot scala aan bewegingsmelders en sensoren. Vrijwel voor elke toepassing hebben we er wel een of meerdere die zou kunnen werken. Welke kiest u en waar dient op gelet te worden bij het kiezen van een melder voor ledverlichting. 

Garantie

Garantie:
2 jaar

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling