Product filters Product filters

 

Verlichting op batterij

Naast onze bekende ledstrips op batterij sets hebben we nog andere soorten led verlichtingsset op batterij! Creëer de nodige sfeer, overal waar je maar wilt. Ook op moeilijke plaatsen of op plaatsen waar geen stopcontact aanwezig is.

Deze sets zijn voorzien van een krachtige lithium ion batterij die je eenvoudig kan opladen en vervolgens kan gebruiken om te genieten van enkele uren led verlichting. De ledstrip op batterij sets zijn eenvoudig en snel te installeren dankzij de bijgeleverde schroefjes en aansluitmaterialen.

Voordelen:

 • Volledige sets met led verlichting, lithium batterij, oplader en bijhorende accessoires
 • Eenvoudig opladen met bijgeleverde adapter
 • Urenlang verlichting 
 • Dé oplossing bij afwezigheid van stopcontact
 • Uit te breiden met meerdere batterijen voor dubbele brandduur
 • Eenvoudig installeren dankzij de bijgeleverde schroefjes en aansluitmaterialen

Waarom een set kopen van de Vakman?

 • Dé Vakman sinds 2008 
 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelig en eenvoudig bestellen
 • Tot wel 5 jaar garantie
 • Kennis van verlichting & elektriciteit
 • Advies op maat
 • Meedenken & oplossingsgericht

Led verlichting op batterij sets

Dankzij led verlichting op batterij sets ben je volledig onafhankelijk van een stroomvoorziening en moet je ook geen volledig netwerk aan verlengsnoeren voorzien die al snel onordelijk ogen omdat ze moeilijk weg te werken zijn.

Veel klanten gebruiken daarom de led verlichting op batterij om een meubel te verlichten, zonder de ontsierende elektriciteitskabels. In de professionele reclamewereld worden de sets op batterij gebruikt voor bijvoorbeeld etalages langdurig te verlichten. Ook kan je gebruik maken van onze ledstrip op batterij sets op moeilijke plaatsen, zoals een caravan of camper.

Aansluiting en montage badkamer verlichting sets

De volledige verlichting op batterij sets zijn kant-en-klaar en eenvoudig te monteren dankzij de bijgeleverde schroefjes en aansluitmaterialen. Zo snel en eenvoudig is het nog nooit geweest; de aansluiting wijst voor zich! Elke set wordt standaard geleverd met de nodige aansluitmaterialen, dimmer en/of controller, lithium ion batterij en oplader.

Keuzemogelijkheden binnen de ledstrip op batterij verlichting sets

De complete sets ledverlichting op batterij zijn kant-en-klaar en bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens samen te stellen!

Alle de armaturen in deze categorie passen moeiteloos op de lithium ion batterij dankzij de plug & play stekkers. Op de accu zit een schakelaar waarmee je de set kan aan- en uitschakelen. Wil je meer opties in het bedienen van je verlichting? Kies dan voor een dimmer naar keuze in het optiemenu. Of je nu je ledverlichting op accu wilt schakelen, dimmen of licht programma's wilt instellen, het is allemaal mogelijk. Selecteer eenvoudig de opties voor jouw ideale ledverlichting op batterij set!

Hoe lang kan je de ledstrip accu gebruiken?

Wellicht denk je: "Wat leuk, zo'n set op batterij, maar ik wil me niet continu zorgen maken over het opladen''. Deze opmerking krijgen we regelmatig en het antwoord is afhankelijk van een aantal factoren, zoals in hoeverre de accu is opgeladen, de ingestelde lichtsterkte, enzoverder.

We gebruiken hiervoor een eenvoudige vuistregel:

Je deelt de capaciteit van de accu / batterij door het gebruik van de accu. Hiermee krijg je een grove tijdschatting van hoe lang het licht ongeveer zal branden. Het kan dus iets meer of minder zijn.

Hulp of advies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste opbouw led-verlichting en ledstrips, maar ook met onderbouwspots voor onder kasten of planken. Zeer complete led-verlichting op batterij naar eigen smaak.

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste verlichting op batterij? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier ! Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing