Product filters Product filters

 

Ledstrips op batterij

Onze volledige ledstrip op batterij sets zijn dé ideale oplossing voor in een caravan, loods, tuinhuis, camper, op moeilijke plaatsen of op andere plaatsen waar geen stopcontact aanwezig is! Deze sets zijn voorzien van een krachtige lithium ion batterij die je eenvoudig kan opladen en vervolgens kan gebruiken om te genieten van enkele uren led verlichting. De ledstrip op batterij sets zijn eenvoudig en snel te installeren dankzij de plug & play! 

Voordelen:

  • Volledige sets met ledstrip, lithium batterij, oplader en bijhorende accessoires
  • Eenvoudig opladen met bijgeleverde adapter
  • Urenlang verlichting en ideaal bij afwezigheid van stopcontact
  • Uit te breiden met meerdere batterijen voor dubbele brandduur
  • Eenvoudig installeren dankzij de plug & play

Waarom een ledstrip op batterij verlichting set van de Vakman?

  • Volledig samengestelde set (warm witte ledstrip, afstandsbediening, krachtige lithium ion batterij en bijhorende aansluitingsmaterialen)
  • Extra keuzemogelijkheden binnen de sets (lengte en kleur van ledstrip & afstandsbediening naar keuze)
  • Eenvoudig en snel installeren dankzij plug & play
  • Ideaal op plaatsen waar geen stopcontact aanwezig is
  • Geen netwerk aan slordige verlengsnoeren

Gebruik ledstrip op batterij sets

Dankzij de ledstrip op batterij sets ben je volledig onafhankelijk van een stroomvoorziening en moet je ook geen volledig netwerk aan verlengsnoeren voorzien die al snel onordelijk ogen omdat ze moeilijk weg te werken zijn. Daarnaast verhoog je de kans dat je over de losliggende kabels kan struikelen. 

Veel klanten gebruiken de ledstrip op batterij om een meubel te verlichten, zonder de ontsierende elektriciteitskabels. In de professionele reclamewereld worden de sets ledstrip op batterij gebruikt voor mobiele reclameborden of etalages langdurig te verlichten. Ook kan je gebruik maken van onze ledstrip op batterij sets op moeilijke plaatsen, zoals een caravan of camper.

Ook voor buiten kan je gebruik maken van de ledstrip sets op batterij! Plaats de strip bijvoorbeeld in een parasol zodat je op lange (zomer)avonden extra kan genieten van een hapje of een drankje met je familie of vrienden. De ledstrip is eenvoudig op te plakken waar je maar wilt. Bovendien kan je de accu makkelijk uit het zicht plaatsen.

Keuzemogelijkheden binnen de ledstrip op batterij verlichting sets

De complete sets ledstrip op batterij zijn kant-en-klaar en bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens samen te stellen! Je hebt de keuze uit een warm witte of premium RGB strip van 1 t.e.m. 5 meter en per set heb je ook nog eens keuze uit verschillende dimmers of controllers.

Alle geselecteerde strips passen moeiteloos op de lithium ion batterij dankzij de plug & play stekkers. Op de ledstrip accu zit een schakelaar waarmee je de set kan aan- en uitschakelen. Wil je meer opties in het bedienen van je ledstrip? Kies dan voor een dimmer naar keuze in het optiemenu. Of je nu je ledverlichting op accu wilt schakelen, dimmen of lichtprogramma's wilt instellen, het is allemaal mogelijk. Selecteer eenvoudig de opties voor jouw ideale ledstrip op batterij set!

Hoe lang kan je de ledstrip accu gebruiken?

Wellicht denk je: "Wat leuk, zo'n ledstrip op batterij, maar ik wil me niet continu zorgen maken over het opladen''. Deze opmerking krijgen we regelmatig en het antwoord is afhankelijk van een aantal factoren, zoals in hoeverre de accu is opgeladen, de ingestelde lichtsterkte en de lengte van de ledstrip.

We gebruiken hiervoor een eenvoudige vuistregel:

Je deelt de capaciteit van de accu / batterij door het gebruik van de accu. Hiermee krijg je een grove tijdschatting van hoe lang de ledstrip accu ongeveer zal branden. Het kan dus iets meer of minder zijn.

Aansluiting ledstrip op batterij sets

De ledstrip accu sets hebben we zodanig samengesteld dat deze meerdere uren kunnen blijven branden achter elkaar. Koppel de ledstrip accu los van de ledstrip en sluit hem met de oplader aan op het stopconctact. Zorg er wel voor dat de schakelaar van de ledstrip accu op "aan" staat, anders laadt de ledstrip accu niet op.

Indien er meer capaciteit nodig is, kan je er nog een extra ledstrip accu aankoppelen. Hierdoor krijg je twee keer de capaciteit. Dit alles is eenvoudig aan te sluiten dankzij de plug & play met de bijgeleverde stekkers.

Eenvoudige montage

Niets is eenvoudiger dan een volledig, complete ledstrip op batterij set die je alleen nog maar op maat hoeft te knippen, opplakken en aan te aansluiten. De sets komen met verschillende lengtes en kleuren ledstrip die je nog zelf op maat kan knippen. 

De ledstrip is voorzien van een dubbelzijdige kleefband en plak je eenvoudig op, waar je maar wilt. De hoeken maak je vast met de bijgeleverde montage beugels en vervolgens kan je de stekkers makkelijk in elkaar pluggen dankzij de plug & play. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest!

Extra ledstrip op batterij verlichting advies nodig?

Je hebt ontzettend veel keuzemogelijkheden per set zodat onze sets gegarandeerd aan je verwachtingen zal voldoen. Soms kan het toch zo zijn dat je speciale wensen hebt. Zijn er toch nog vragen of wensen omtrent onze strips op batterij verlichting sets? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing