Product filters Product filters

 

TV verlichting Lichtkleur: Warm wit

TV kijken is nog nooit zo leuk en gezellig geweest met onze complete TV ledstrip verlichting sets voor achter het beeldscherm! Deze sets bevatten alles wat je nodig hebt (ledstrip, dimmer, voedingsadapter en bijhorende accessoires) om te genieten van een extra dimensie tijdens het TV kijken of het gamen! Voordelig, makkelijk te bestellen en eenvoudig te installeren dankzij de plug & play!

Met de bijgeleverde controller kan je eindeloos variëren tussen de lichtintensiteit, programma's en kleuren om de actie en sensatie van een film of serie nog meer te benadrukken. Daarnaast is het ook dé oplossing tegen vermoeide ogen! Onze TV ledstrip verlichting sets zorgen voor de ultieme filmavond met je familie en vrienden om nooit te vergeten!

Voordelen:

  • Volledige televisie verlichting sets (ledstrip met lengte en kleur naar keuze, controller naar keuze, voedingsadapter & bijhorende accessoires)
  • Extra dimensie tijdens TV kijken en gamen
  • Geschikt voor standaard afmeting beeldschermen
  • Eenvoudige bevestiging dankzij bijgeleverde montagebeugels
  • Intenser kijkgenot, eenvoudig sfeervol

Waarom een TV ledstrip verlichting set van de Vakman?

  • Volledig samengestelde set (warm witte of premium RGB ledstrip, afstandsbediening, voedingsadapter en bijhorende aansluitingsmaterialen)
  • Extra keuzemogelijkheden binnen de sets (lengte en kleur van ledstrip & afstandsbediening naar keuze)
  • Eenvoudig en snel installeren dankzij plug & play
  • Intenser kijkgenot, eenvoudig sfeervol

Het belang van verlichting achter de televisie

Led verlichting achter de TV bezorgt je het ultieme kijkgenot met alle nodige sensaties doordat je ogen meer gefocussed raken op het beeld, wat ervoor zorgt dat de kleuren intenser overkomen. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat verlichting achter de TV kan helpen tegen vermoeide ogen tijdens het kijken van een film of serie of tijdens het gamen, zonder dat er extra licht in je ogen schijnt. De TV led strip zorgt ervoor dat je ogen niet voortdurend moet wisselen tussen het licht van de televisie en de vaak relatief donkere omgeving. Onbewust zal de indirecte TV verlichting ervoor zorgen dat de beelden van het scherm een extra dimensie krijgen. 

Gebruik TV ledstrip verlichting sets

Installeer een warm witte of RGB TV ledstrip achter de televisie voor een intenser kijkgenot! De TV ledstrip kan rond de achterkant van zowel het volledige scherm als een gedeelte van het scherm geplaatst worden. De strip is praktisch bruikbaar voor bijna alle standaard formaten televisies en beeldschermen, tot een maximale omtrek van 3 meter.

Met de bijgeleverde controller blijf je eindeloos variëren tussen lichtintensiteit, programma's en kleuren. Zo kan je de TV ledstrip bijvoorbeeld instellen op langzaam vervagen als je een romatnische film aan het kijken bent. Wil je de actie en sensatie meer belichten? Dan kan je de TV ledstrip afstellen op een sneller ritme. Niet alleen beleef je het kijken van films of tv programma's nog intenser, maar ook het spelen van games krijgt een geheel nieuwe betekenis door de ledstrip achter de TV!

Keuzemogelijkheden binnen de TV ledstrip verlichting sets

Onze TV ledstrip verlichting sets bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens samen te stellen! Je hebt de keuze uit een warm witte of premium RGB strip van 1 t.e.m. 5 meter en per set heb je ook nog eens keuze uit verschillende dimmers of controllers.

De ledstrips kunnen achteraf op maat geknipt worden indien je dat wenst. De warm witte ledstrip is verkrijgbaar in 60 leds per meter of 120 leds per meter en is voorzien van zeer krachtige, warm witte leds en de RGB ledstrip is verkrijgbaar in 30 leds per meter of 60 leds per meter en is wederom voorzien van zeer krachtige RGB leds. We hebben ook speciale ledstrips die werken op een batterij

Hoe kies je de juiste led-adapter/voedingsadapter? Lees er alles over in het artikel over hoe je de juiste adapter kiest in 4 stappen!

Eenvoudige montage

De installatie van de complete TV verlichting sets is eenvoudig dankzij de plug & play stekkers van de bijgeleverde producten. De ledstrip is voorzien van een dubbelzijdige kleefband en plak je eenvoudig vast achter het beeldscherm. Je maakt de hoeken van de TV ledstrip vast met de beugels en daarna plug je de stekkers in elkaar. Op die manier creëer je een indirecte verlichting achter de televisie voor een intenser kijkgenot! Bovendoen zijn de ledstrips voor achter de TV elke 10cm op maat te knippen. Met de bijgeleverde bocht connectors kan je eenvoudig hoeken maken in de strip. Gegarandeerd een goede verlichting en eenvoudig te installeren dankzij de plug & play!

Tip: Meet je TV na om zeker te weten welke lengte TV led strip je nodig hebt.

Extra TV verlichting advies nodig?

Je hebt ontzettend veel keuzemogelijkheden per set zodat onze sets gegarandeerd aan je verwachtingen zal voldoen. Soms kan het toch zo zijn dat je speciale wensen hebt. Zijn er toch nog vragen of wensen omtrent onze TV ledstrip verlichting sets? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier! Wij helpen je graag verder!


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing