Product filters Product filters

 

TV verlichting, een lust voor het oog

Om 100% te ontspannen tijdens het kijken van een programma op uw TV of flatscreen, biedt LED-achtergrondverlichting uitkomst. U creëert hiermee meer contrast waardoor het aangenamer wordt om TV te kijken. Tegelijkertijd wordt de beeldbeleving sterker omdat de kleuren intenser worden ervaren en er meer diepte ontstaat. Een fijne bijkomstigheid is dat uw ogen minder snel vermoeid zullen raken waardoor u langer kunt genieten en ontspannen tijdens het televisie kijken. Een verrassend voordeel is dat u uw TV of flatscreen niet de deur uit hoeft te doen als u uw zinnen heeft gezet op ‘ambilight’ of een kostbare LCD TV. U kunt weer ten volle genieten van uw huidige televisie, enkel door aan de achterkant LED verlichting te bevestigen!

Kijkcomfort ten top:

Televisie kijken doen we in Nederland graag en vaak. Met de komst van digitale TV en de mogelijkheid tot het online streamen en terugkijken van programma’s, worden we op onze wenken bediend. TV kijken is ook een stuk flexibeler geworden door de opmars van allerlei mobile devices. Verrassend genoeg doet uw vertrouwde flatscreen nog steeds niet onder voor deze moderne snufjes. Zijn populariteit hangt samen met het comfort wat het gebruik met zich meebrengt; er gaat niets boven het kijken van films of uw favoriete series vanaf een groot scherm! Met LED achtergrondverlichting voor uw TV of flatscreen doet u daar nog een schepje bovenop: uw kijkbeleving wordt intenser en levendiger, en de beeldkwaliteit wordt sterk verbeterd. Nieuwsgierig geworden hoe u dat zelf kunt realiseren met uw televisie? Hieronder leest u hoe u in een paar verrassend eenvoudige stappen uw TV of flatscreen omdoopt tot een eyecatcher voor instant kijkplezier!

 

Hoe creëert u LED verlichting achter uw TV?

In onze webshop treft u diverse producten aan die televisie kijken veraangenamen via een paar eenvoudige aanpassingen. We hebben speciale LED strips in ons assortiment die te gebruiken zijn voor elk formaat TV. U kunt de strips eigenhandig precies op maat maken. De LED strips zijn zelfklevend waardoor u deze eenvoudig achter uw scherm kunt bevestigen. Als u kiest voor een complete set kunt u met de bijgeleverde connectors bochten aanbrengen in de strips. Deze set is ook voorzien van een afstandsbediening die u netjes kunt wegwerken achter uw scherm door bijgeleverde beugels met dubbelzijdige tape. De afstandsbediening zorgt voor veel gebruikersgemak omdat u zelf kunt kiezen voor één specifieke kleur of een compleet kleurenprogramma. De lichtsterkte heeft u ook op afstand zelf in de hand door het licht te dimmen of te versterken naar uw behoefte. U heeft tevens de keuze of u de kleuren geleidelijk of snel laat verspringen. Met deze complete LED verlichting set achter uw TV, geniet u volop van comfort en creëert u exact de sfeer waar u zich prettig bij voelt! TV kijken nieuwe stijl noemen we dat.

 

Verlichting voor wandmeubel of TV kast

Bent u de gelukkige eigenaar van een wandmeubel of een TV kast? Met LED verlichting kunt u deze pronkstukken laten stralen! U zult zien merken dat een paar mooie spots al veel kunnen doen met de sfeer in de ruimte waar uw televisie hangt of staat. Door hier extra aandacht aan te besteden maakt u van televisie kijken een totaalbeleving vol kijkcomfort in een sfeervolle ruimte.

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing