Keuken verlichting

Kwaliteits verlichting voor in de keuken

Goede Keuken verlichting is een must en met onze complete sets verrassend eenvoudig en doeltreffend. We hebben onze sets zo samengesteld dat u niets meer bij elkaar hoeft te zoeken.

  • Nieuw! Verlichting op batterij of netspanning naar keuze!
  • Compleet geleverd met accessoires en aansluitmateriaal 
  • Al onze sets zijn uitbreidbaar met meerdere spots
  • Onderbouw verlichting en opbouw verlichting en verlichting voor in plafond

 

Meer informatie over keuken verlichting

Heeft u vragen over onze keuken verlichting of als we kunnen helpen. Stuur een email naar [email protected]

 

Keuken verlichting

Beoordelingen

Reageer

Onderbouw verlichting

Keuken verlichting is handig. Kan uw keuken bijvoorbeeld wel wat licht gebruiken? Is uw werkblad / aanrechtblad niet verlicht? Staat u altijd in uw eigen licht het eten te bereiden? Dat is eenvoudig op de losen met een onderbouw keuken verlichting set. Vaak wordt de keuken ervaren als een lastig interieur om zowel sfeer als funcitonaliteit te brengen. U wilt immers goed zicht hebben op Uw werkblad, maar tijdens de maaltijd ook gezellig licht hebben. Met onze complete keuken verlichting sets gaat dit eenvoudig. Voor zowel onder de keukenkastjes als bovenop. 

Keuken verlichting voor in het plafond

Led spots in het plafond is 1 van de meest populaire soorten (algemene) verlichting. Onze spotjes zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een kleurweergave van 90Ra. Dit betekend dat de kleuren er natuurgetrouw uit zien en dat de kleuren meer stralen. Wil je meer weten over de 90Ra lees dan onze informatie over de CRI van led verlichting.

Dimbare keuken verlichting

Dimbare verlichting 

Keuken verlichting of aanrechtverlichting kennen we in verschillende vormen. Zo hebben we (design) led strips en led spotjes. Zo goed als alle sets zijn dimbaar met een optionele dimmer naar keuze. In onze webwinkel vindt u een zeer ruim aanbod aan keuken verlichting in klein formaat om makkelijk weg te werken.  

Led spot verlichting of led strips?

We hebben een breed gamma aan spotjes en lampen. In het rond, vierkant of driehoek. Zowel inbouw als opbouw. Compacte maar krachtige spots geven een praktische lichtbundel en gericht licht. Wil je de spots dimmen? Kies dan eenvoudigweg uw favoriete dimmer en voeg deze toe aan de sets. Alle verlichting sets zijn eenvoudig dimbaar.

TL-verlichting was vroeger de eerste keuze keuken verlichting. Maar dat is ze al lang niet meer. De TL-verlichting was moeilijk of helemaal niet te dimmen. Het licht te wit en verbruikte veel te veel energie. Met led strips is dat niet het geval. U kunt deze eenvoudig dimmen, de lichtkleur is prettig warm wit en is zuinig met energie. Daarbij heeft u keuze uit meerdere soorten dimmers.

Werkblad verlichting of bovenbouw?

We hebben het vooral gehad over onderbouw verlichting voor een goed verlicht werkblad. Met onze compacte spots kan je ook een prachtig waaier effect over het plafond creeeren. Heeft u bijvoorbeeld weleens overwogen om verlichting bovenop de keukenkasten te maken? Dit brengt een waaier effect over het plafond en is een mooie eye catcher voor uw gasten en daarnaast laat het de ruimte groter lijken. Dit maakt ook een plafonnières overbodig. 

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste led opbouw verlichting en LED strips maar ook met onderbouw spots voor onder keukenkasten of planken. Zeer complete led keukenverlichting naar eigen smaak.

 

Kunt u uw set niet vinden of speelt u met ideeen over keuken verlichting neem contact op.