Product filters Product filters

 

Keukenverlichting

Kwaliteits verlichting voor in de keuken

Goede Keuken verlichting is een must en met onze complete sets verrassend eenvoudig en doeltreffend. We hebben onze sets zo samengesteld dat u niets meer bij elkaar hoeft te zoeken.

Op maat gemaakt bestellen

  • kies je favoriete model 
  • kies het aantal dat je nodig hebt
  • Kies een dimmer

Je ontvangt een compleet pakket inclusief alle randapparatuur en accessoires. Wel zo handig!

Goed hoeft niet duur te zijn

Met een keuken verlichting set van de Vakman bent u verzekerd van kwaliteit, een lange levensduur en garanties om dat te ondersteunen geven we 3 jaar garantie op onze keukenverlichting sets.

Kwaliteits verlichting voor in de keuken

Goede Keukenverlichting is een must en met onze complete sets verrassend eenvoudig en doeltreffend. We hebben onze sets zo samengesteld dat u niets meer bij elkaar hoeft te zoeken.

  • Compleet geleverd met accessoires en aansluitmateriaal 
  • Al onze sets zijn uitbreidbaar met meerdere spots
  • Onderbouw verlichting en opbouw verlichting en verlichting voor in plafond

Onderbouw verlichting keuken

Kan uw keuken bijvoorbeeld wel wat licht gebruiken? Is uw werkblad / aanrechtblad niet verlicht? Staat u altijd in uw eigen licht het eten te bereiden? Dat is eenvoudig op de losen met een onderbouw keuken verlichting set. Vaak wordt de keuken ervaren als een lastig interieur om zowel sfeer als funcitonaliteit te brengen. U wilt immers goed zicht hebben op Uw werkblad, maar tijdens de maaltijd ook gezellig licht hebben. Met onze complete keuken verlichting sets gaat dit eenvoudig. 

Inbouwspot verlichting

Led spots in het plafond is 1 van de meest populaire soorten (algemene) verlichting. Onze spotjes zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een kleurweergave van 90Ra. Dit betekend dat de kleuren er natuurgetrouw uit zien en dat de kleuren meer stralen. Wil je meer weten over de 90Ra lees dan onze informatie over de CRI van led verlichting.

keukenverlichting dimbaar

Dimbare keuken verlichting 

Wist je dat al onze keuken verlichting dimbaar is? Eenvoudig dimbaar met een dimmer naar keuze. Gemak en eenvoud met een hoge kwaliteit. Keuken verlichting of aanrechtverlichting kennen we in verschillende vormen. Zo hebben we (design) led strips en led spotjes. In onze webwinkel vindt u een zeer ruim aanbod aan keuken verlichting in klein formaat om makkelijk weg te werken.  

Inbouw en opbouw

We hebben een breed gamma aan spotjes en lampen. In het rond, vierkant of driehoek. Zowel inbouw als opbouw. Compacte maar krachtige spots geven een praktische lichtbundel en gericht licht. Wil je de spots dimmen? Kies dan eenvoudigweg uw favoriete dimmer en voeg deze toe aan de sets. Alle verlichting sets zijn eenvoudig dimbaar.

TL-verlichting was vroeger de eerste keuze keuken verlichting. Maar dat is ze al lang niet meer. De TL-verlichting was moeilijk of helemaal niet te dimmen. Het licht te wit en verbruikte veel te veel energie. Met led strips is dat niet het geval. U kunt deze eenvoudig dimmen, de lichtkleur is prettig warm wit en is zuinig met energie. Daarbij heeft u keuze uit meerdere soorten dimmers.

We hebben het vooral gehad over onderbouw verlichting voor een goed verlicht werkblad. Met onze compacte spots kan je ook een prachtig waaier effect over het plafond creeeren. Heeft u bijvoorbeeld weleens overwogen om verlichting bovenop de keukenkasten te maken? Dit brengt een waaier effect over het plafond en is een mooie eye catcher voor uw gasten en daarnaast laat het de ruimte groter lijken. Dit maakt ook een plafonnières overbodig. 

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste led opbouw verlichting en LED strips maar ook met onderbouw spots voor onder keukenkasten of planken. Zeer complete led keukenverlichting naar eigen smaak.

Heeft u hulp nodig bij het uikiezen van de juiste keukenverlichting neem contact op. 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing