Extra info Extra info

 

Badkamerverlichting

Creëer niet alleen veel en compact licht in je badkamer tijdens het scheren, aanbrengen van make-up of het insteken van je lezen, maar geniet ook van de nodige sfeer tijdens het nemen van een bad met onze dimbare badkamerverlichting sets. Daarnaast heeft de verlichting een IP-waarde die aangeeft hoe goed de lamp of spot beschermt is tegen vocht.

Badkamer verlichting op maat bestellen

  • kies je favoriete model 
  • kies het aantal dat je nodig hebt
  • Kies een dimmer

Je ontvangt een compleet pakket inclusief alle randapparatuur en accessoires. Wel zo handig!

Waarom een set kopen van de Vakman?

  • Dé Vakman sinds 2008 
  • Uitstekende kwaliteit producten
  • Voordelig en eenvoudig bestellen
  • Tot wel 5 jaar garantie
  • Kennis van verlichting & elektriciteit
  • Advies op maat
  • Meedenken & oplossingsgericht

Verlichting voor in de badkamer

Badkamerlampen worden steeds minder populair en daar is een goede reden voor; met de huidige led verlichting is er veel mooiere en moderne verlichting mogelijk. Het licht van de nieuwe led spots zijn van zeer hoge kwaliteit, sfeervol en bovendien zijn de badkamer inbouwspots geschikt als hoofdverlichting.

Vanwege de 12 Volt laagspanning en waterdichte afwerking zijn ze daarnaast ook veilig te gebruiken boven de douche of het bad. Het installeren van een dimschakelaars bied je daarnaast volledig controle over de hoeveelheid licht dat je wenst of nodig hebt, op ieder moment van de dag.

Ons assortiment aan LED badkamerverlichting is ontzettend breed zodat er zeker een set tussen zit die voldoet aan je wens om veel verlichting en sfeervol warm licht te creëren. Elk armatuur heeft zijn eigen stijlvolle afwerking met keuze uit verschillende vormen en kleuren. De sets geven het gemak van een compleet samengesteld pakket aan armaturen, lampjes, voeding en aansluitmateriaal.

Aansluiting en montage badkamer verlichting sets

De volledige badkamerverlichting sets zijn kant-en-klaar en eenvoudig te monteren dankzij de bijgeleverde schroefjes. Zo snel en eenvoudig is het nog nooit geweest; de aansluiting wijst voor zich! Elke set wordt standaard geleverd met de nodige aansluitmaterialen, dimmer en led-adapter. 

Keuzemogelijkheden binnen de badkamerverlichting sets

De badkamerverlichting sets bieden je genoeg mogelijkheden aan om een volledig pakket naar wens samen te stellen! Je hebt de keuze uit verschillende soorten spots en verlichting, en per set heb je ook nog eens keuze uit verschillende dimmers en/of controllers. 

Hulp of advies nodig?

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste opbouw led-verlichting en ledstrips, maar ook met onderbouwspots voor onder kasten of planken. Zeer complete led-badkamerverlichting naar eigen smaak.

Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste badkamerverlichting? Bekijk onze blog over led verlichting in de badkamer of neem gerust contact met ons op via het contactformulier ! Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing