Extra info Extra info

Creëer een elegante sfeer met led verlichtingbadkamer

  • Sfeervol en praktische badkamer verlichting
  • Onze sets zijn geheel compleet en kunnen direct gebruikt worden
  • Veilige en eenvoudige montage
  • Waterdichte varianten
  • CRI90+ verlichting, kleuren zien er natuurlijk uit (Lees meer over CRI)

Verlichting voor in de badkamer

Badkamerverlichting heeft verschillende functies afhankelijk van het moment. ´s Morgens vroeg is het prettig om helder licht te hebben tijdens het scheren, het aanbrengen van make-up en inzetten van contactlenzen. Aan het einde van de dag is het fijn om te ontspannen in bad met sfeervol warm licht. Ook is het belangrijk dat de verlichting een IP waarde heeft. Dan zijn ze goed beschermt tegen vocht. In de meeste gevallen is dit noodzakelijk. Maar dit is niet altijd het geval. Mocht je hier meer over willen weten kijk dan ons artikel: Wat zijn badkamerverlichting electra zones?

Badkamerlamp of spots?

Badkamerlampen worden minder populair en daar is een goede reden voor. Met de huidige led verlichting is er veel mooiere en moderne verlichting mogelijk. Het licht nieuwe led spots zijn van zeer hoge kwaliteit sfeervol en tevens geschikt als algemene verlichting zijn badkamer inbouwspots. Vanwege de 12Volt laagspanning en waterdichte afwerking zijn ze zelfs veilig te gebruiken boven de douche of het bad. Installeren van dimschakelaars biedt u volledige controle over de hoeveelheid licht die u op elk moment wenst of nodig hebt. We hebben meerdere soorten badkamerverlichting

In de volgende categorieën vindt u een breed scala aan LED badkamerverlichting die voldoen aan zowel de wens voor veel verlichting als sfeervol warm licht. Elk armatuur heeft zijn eigen stijlvolle afwerking met keuze uit verschillende vormen en kleuren. De sets geven het gemak van een compleet samengesteld pakket aan armaturen, lampjes, voeding en aansluitmateriaal.

Speciale wensen

Wilt u badkamer verlichting kopen maar u weet niet precies wat voor soort? Bij onze producten hebben we voorbeeld foto's met hoe het er uit komt te zien. Mocht u na alle inspiratie voor badkamerverlichting nog vragen zijn of specifieke wensen laat het ons dan weten. We hebben meerdere soorten verlichting, mocht u iets speciaals willen. Laat het ons weten.