Extra info Extra info

Creëer een elegante sfeer met led verlichting badkamer

  • Sfeervol en praktische badkamer verlichting
  • Geheel compleet, direct te gebruiken
  • Veilige en eenvoudige montage
  • Waterdicht

Heeft u vragen of zoekt u iets anders? Laat het ons weten. We helpen u graag verder.

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting heeft verschillende functies afhankelijk van het moment. ´s Morgens vroeg is het prettig om helder licht te hebben tijdens het scheren, het aanbrengen van make-up en inzetten van contactlenzen. Aan het einde van de dag is het fijn om te ontspannen in bad met sfeervol warm licht. 

Badkamer lampen & spots

Sfeervol en tevens geschikt als algemene verlichting zijn badkamer inbouwspots. Vanwege de 12Volt laagspanning en waterdichte afwerking zijn ze zelfs veilig te gebruiken boven de douche of het bad. Installeren van dimschakelaars biedt u volledige controle over de hoeveelheid licht die u op elk moment wenst of nodig hebt.

In de volgende categorieën vindt u een breed scala aan LED badkamerverlichting die voldoen aan zowel de wens voor veel verlichting als sfeervol warm licht. Elk armatuur heeft zijn eigen stijlvolle afwerking met keuze uit verschillende vormen en kleuren. De sets geven het gemak van een compleet samengesteld pakket aan armaturen, lampjes, voeding en aansluitmateriaal.

Speciale wensen

Bekijk wat licht kan doen in uw badkamer aan de hand van onze sfeerfoto’s per product.
Mochten er na alle inspiratie voor badkamerverlichting nog vragen of specifieke wensen overblijven, neem dan zeker even contact met ons op. Wij denken graag mee naar een geschikt LED verlichting voor uw badkamer.