LED verlichting maakt van je caravan of camper een tweede thuis!


Met de zomervakantie in aantocht trekken velen van ons er graag op uit met de caravan of camper. Iedereen geeft daar zijn eigen draai aan; de een gaat drie weken op een zonnige camping in Spanje staan, terwijl de ander het liefst weken achtereen rondreist om zoveel mogelijk te beleven. Moderne snufjes in het interieur maken het zelfs mogelijk dat u in principe het hele jaar door kunt genieten van uw mobiele optrekje.

Verlichting in uw caravan of camper is dan ook niet meer weg te denken. Met LED verlichting bent u ook na zonsondergang verzekerd van gezelligheid en comfort in uw caravan of camper. LED verlichting biedt in veel situaties naast extra sfeer ook praktische oplossingen tijdens het kamperen. Lees gauw verder voor de toepassingen van LED lampen in en om uw caravan of camper!

LED luifel camper

Hoe en waar plaats je LED verlichting in caravan en camper?

Kamperen houdt in dat u alles in en rond uw caravan of camper doet. Dit vraagt om verlichting voor verschillende doeleinden. Laten we binnen eens beginnen. Slapen, koken, eten, spelletjes spelen, omkleden, wassen, een toiletbezoekje; dit is slechts een greep uit de dingen die dagelijks terugkomen op vakantie.

Met LED verlichting op slimme plekken kunt u deze handelingen moeiteloos uitvoeren.

 • Plaats LED strips bij het plafond, onder keukenkastjes of langs de bedrand voor een knus geheel.
   
 • Sluit de LED verlichting aan op een led dimmer 12V waardoor de lichtsterkte perfect kan worden aangepast aan de omstandigheden. Of u nu aan het koken bent of goed licht nodig heeft bij het lezen van een boek, u kunt het licht zodoende in een handomdraai veranderen.  
   
 • Ook buiten de caravan is aan u gedacht. Er zijn speciale LED strips die waterdicht zijn die u kunt bevestigen bij de deur of onder uw luifel zoals u op de hiernaast staande foto kunt zien. Zo kunt u heerlijk genieten van het buitenleven, ook als de zon al lang en breed achter de horizon is verdwenen.

 

LED handigheidjes in de caravan of camper

Kamperen doet iedereen in zijn eigen stijl. Ook het caravan of camper interieur mag daarbij niet achterblijven. Door afwisselend indirect en direct licht te gebruiken kunt u uw bescheiden vakantieoptrekje zelf optisch groter laten lijken!Camper verlichting spots

 • Onze inbouwspots en opbouwspots zijn met verschillende armaturen te bestellen. Zo kunt u kiezen voor een kleur of materiaal waarmee u een eigen draai aan het interieur geeft. Zo is de caravan op de foto hiernaast bijna geheel uitgevoerd met spotjes. Sfeervol boven de zithoek, praktisch als verlichting boven het aanrecht. 
   
 • Op het gebied van dimmers is er een scala aan mogelijkheden. Niet alleen qua look, maar vooral qua functionaliteit! Onze ‘touch dimmer’ kunt u door eenvoudige aanraking dimmen en versterken naar behoefte. Deze is ook verkrijgbaar met verlichte sensor zodat u de dimmer in het donker goed kunt vinden. De vertrouwde dimmer met draaiknop vindt u ook terug in ons assortiment.

  De op afstand bedienbare dimmers kunt u overigens zonder problemen naast elkaar gebruiken en onafhankelijk van elkaar dimmen; iedere dimmer is namelijk voorzien van een uniek kanaal waarop deze uitzendt. In onze webshop kunt u waterdichte dimmers vinden met dito afstandsbediening.

   
 • Ook zeer gebruiksvriendelijk zijn onze 12V / 24V bewegingsmelders. Deze melder zorgt ervoor dat de verlichting aangaat en aanblijft met een standaard tijdsinstelling van 15 seconden. Dit kunt u bijvoorbeeld toepassen in kasten of looppaden, maar is ook handig bij de ingang buiten uw camper of caravan. Zodoende heeft u automatisch licht als u terugkomt bij de camper, maar het schrikt ook ongenode bezoekers af.

 

Makkelijk aansluiten

Al onze 12Volt producten geschikt voor caravan en camper, zijn zo aan te sluiten op uw auto of camper accu.

Is er geen stopcontact aansluiting beschikbaar? Gebruik dan onze oplaadbare LED lithium-ion accus. Compact en gaan urenlang mee voordat ze opgeladen moeten worden. Lees verder als u meer wilt weten over accu in caravan of camper.

 

Groot licht, volop veiligheid

De onverwoestbare reus onder onze kampeer LED lampen is de oplaadbare bouwlamp. Deze krachtige verlichtingsbron kunt u voor verschillende situaties gebruiken en is zeer weersbestendig door het duurzame materiaal.

Voorzien van versterkt veiligheidsglas en zijn extreem goede koeleigenschappen is dit een veilige lamp waar je op kunt bouwen, ongeacht de omstandigheid. De bouwlamp als oplaadbare campinglamp voor de caravan of camper is niet alleen handig tijdens het rijden of installeren op de camping, ook als schrikverlichting is hij zeer geschikt.

Kortom, een kanjer van een lamp!

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing