119.95
(Incl. BTW)
10714
In voorraad
+

Highlights

  • CRI 95+ - Uitzonderlijk hoge kleurweergave
  • LED strip 2700K - 5 meter - 1500 leds
  • Extra High Power
  • 24V DC aansluiting - Dimbaar
  • Op maat te knippen elke 10 cm

Omschrijving

Een professionele warm wit led strip met CRI95+ kleurweergave die maakt dat kleuren het best tot hun recht komen, met een waarde dicht mogelijk bij hoe zonlicht de kleuren van de omgeving weergeeft.  Een vereiste in toepassingen zoals huiskamer en keuken, maar zeker ook voor etalages, showrooms, restaurants, werkruimtes, medische ruimtes en reclame toepassingen. Een meerwaarde bovenop de warme lichtkleur van 2700K waardoor je verzekerd bent van hoge kleurechtheid van de verlichte voorwerpen, producten maar ook je eigen huidskleur wordt echt en gezond weergegeven. Deze led strip zal zeker voldoen aan je verwachtingen van led verlichting met een warme lichtkleur en een hoge kleurweergave. 

Met een lengte van 5 meter en 1500 leds in totaal, geeft deze warm wit led strip een viervoudige hoeveelheid licht dan de standaard led strips. Niet enkel betekent dit een hoere lichtsterkte, maar ook een minimale zichtbaarheid van de leds, met name als deze geplaatst wordt in een led strip profiel. De oplossing voor het aanbrengen van een egale lijn verlichting.

Montage van de led strip is makkelijk met de 3M plakstrip op de achterkant van de led strip. Knip de led strip indien nodig op maat op de kniplijn die aangegeven is elke 10cm. De ledstrip wordt geleverd met 20cm losse draden aan beide uiteinden waarmee de ledstrip gesoldeerd kan worden aan voedingsadapter, dimmer etc. Gebruik een 24Volt voedingsadapter van minimaal 96Watt.

Toepassingen

  • Werkruimtes
  • Egale lineaire verlichting (zoals in vloeren, plafonds)
  • Grote ruimtes en installaties
  • Etalage en showroom

Leveringsomvang

  • 1x 5 meter warm wit 2700K led strip - 1500 leds - CRI95+

Tips en extra informatie

Kijk voor extra technische informatie bij het tabblad 'specificaties' of lees over CRI95+ kleurweergave op onze informatiepagina

Lichtkleur:
Warm wit

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Aansluitspanning:
24V DC
Aantal LEDs per meter:
300 leds per meter
Bevestigen:
Voorzien van 3M dubbelzijdige tape op achterzijde strip
Dimbaar:
Ja
Kleur printplaat:
Wit
Lengte LED strip:
5 meter
Stroomverbruik:
19,2Watt per meter
Lengte aansluitsnoer:
20cm losse draden (beide uiteinden)
Knipbaar elke:
2cm
Waterdichtheid:
Niet waterdicht
Led strip breedte:
10mm
Ledstrip hoogte:
2,5mm
Een fletse huidskleur bij bepaald licht? Dit heeft alles te maken met de CRI. De CRI kleurweergave index klinkt vrij lastig en wordt vaak vergeten. De zogenaamde Color Rendering Index is een belangrijk nummertje. Een (te) laag nummer kan zelfs nadelige effecten hebben op je gezondheid. Lees meer over CRI.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling