RGB ledstrip set - 4 meter - 120 leds - 24 knops IR

Prijs normaal: 52.90
37.95
U bespaart: €14.95 (28%)
 

Bestel gelijk mee:

  • Totaal prijs 37.95
+ verlanglijst + vergelijking
RGB led strip set van 4 meter lengte, compleet met voeding en afstandsbediening. plug & play

Led strip specificaties

Bedrijfsspanning:
12V DC
Vermogen:
7,2Watt per meter
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
5050 SMD
Deelbaar:
10cm
Verbinden:
10cm met 4 polige stekker (plug & play)
Lengte:
4 meter
Led strip breedte:
10mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Ben heel tevreden over de kwaliteit en werkbaarheid van dit setje. We hebben in huis al meermalen ledspot geplaatst, en was nu op zoek naar een meer uitgebreide verlichting die ook een groter oppervlak zou verlichten. De lengte is zeker een voordeel, je hebt met één aanschaf meteen voldoende licht in de kamer, in ons geval in de slaapkamer. De afstandsbediening geeft voldoende opties om steeds te blijven varieren. Ik hoef nu niet meer bezig met verschillende spotjes en lampjes gecombineerd aan of uit te zetten.
Mooie complete ledstrip set. Ben vooral erg blij met de vele verschillende programmas op de afstandsbediening! Meestal hebben wij hem op faden staan en dan het langzame tempo om zo een gezellige sfeer te krijgen in de huiskamer.
Een leuke set die je makkelijk plaatst waar je dit wilt. Heb het zelf rond/achter mijn tv-meubel geplaatst. Had eerlijk gezegd wel meer verschillende kleuren verwacht van de controller. Zou misschien eerder voor de uitgebreidere controller gaan. Maa al met al een heel goede kwaliteit en netjes geleverd
Mooie startersset die je nog verder kunt uitbreiden met melder etc. Een gebruiksvriendelijke set, en wat me opvalt is dat het licht en kleuren anders zijn dan ik elders heb gekocht, veel helderder en kleurecht. De installatie is echt plug&play, de bediening is vanzelfsprekend en geen handleiding bij nodig.
Schrijf een beoordeling
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing