39.95
10315
+

Highlights

  • LED strip 3000K - Warm Wit  
  • HIGH POWER - 120 leds/meter - Extra veel licht
  • 5 meter - 600 leds - 3528 SMD
  • Dimbaar met 12Volt dimmer
  • Op maat te knippen elke 2.5 cm

Omschrijving

LED strip warm wit van 5 meter lengte met warm wit kleur van 3000K. Deze led strip geeft een warm witte kleur met net iets helder wit licht wat goed tot zijn recht komt in keukens, badkamer, trapverlichting of hal. Maar ook zeker in bedrijfsmatig gebruik zal deze led strip goed tot zijn recht komen. Denk aan werkplaatsen, kantoren maar ook etalages en showrooms. Deze ruimtes vragen vaak om een prettige warme kleur die tevens een natuurlijke kleur geven met wat frisser wit licht.

De High Power zorgt voor de dubbele hoeveelheid licht, wat een goede oplossing biedt als je een combinatie wilt van een goed verlichte ruimte maar ook een prettig sfeervol licht. Met een 12Volt dimmer uit ons uitgebreide assortiment heb je de mogelijkheid om de lichtintensiteit zelf te regelen. Volop licht als dat nodig is voor werkzaamheden en tevens gezellige warme ambiance voor speciale momenten en in de avonden.

Montage is eenvoudig met de 3M plakstrip op de achterzijde. Knip de led strip op de gewenste lengte langs de kniplijn die elke 2.5 cm staat aangegeven. Met de aanwezige stekker is de led strip direct plug&play aan te sluiten op bijvoorbeeld de led voeding, led dimmer of een li-ion accu. 

Om de led strip te laten werken op het netstroom, is een led voedingsadapter van 12Volt nodig. Bij gebruik van enkel deze 5 meter led strip is een voeding van minmaal 48Watt aan te bevelen.

Toepassingen

  • Douche/badkamer
  • Algemene verlichting
  • Werkbladverlichting
  • Etalage verlichting en showroom

Leveringsomvang

  • 1x 5 meter 3000K warm wit led strip - 600 leds

Tips en extra informatie

! Let op. Niet alle aansluit accessoires zijn geschikt voor de High Power 120leds/meter led strips. Indien het geval, staat dit aangegeven bij het accessoire

Kijk voor extra informatie bij het tabblad "specificaties" of lees over aansluiten led strips op onze informatieblog

Vaak horen we de vraag wat nu het verschil maakt in de soorten warm wit of wit LEDverlichting en met welke traditionele verlichtingsbronnen je elke lichtkleur kunt vergelijken. Elk interieur heeft zo zijn gewenste lichtkleur voor het beste restulaat.
Met dit artikel hopen we u een beetje verder op weg te helpen in de keuze voor de juiste lichtkleur in LEDverlichting. 

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

Lichtkleur:
Warm wit - 3000K

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
9,6W/m
Aantal LEDs:
120 leds/m
IP waarde:
IP20
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
2,5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
5 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
In onze wellness salon wilden we een prettige verlichting zodat onze klanten nog beter kunnen ontspannen. Met 2x van deze strips is dat zeker gelukt!
Makkelijk te plaatsen, zelfs door 2 dames :)
Snelle levering en mooie goede kwaliteit strip. Ik heb de strip gebruik in de keuken. Ben er zeer blij mee en kan de strip handig dimmen.
Schrijf een beoordeling