LED strip warm wit - 2400K - 3 meter - 180 leds

19.95
10103
 

Highlights

  • LED strip 2400K - extra warm wit
  • 3 meter - 180 leds - 3528 SMD
  • Dimbaar met 12Volt dimmer
  • Op maat te knippen elke 5 cm

Omschrijving

LED strips warm wit van 3 meter lengte met extra warm wit kleur van 2400K. Een populaire kleur en ideaal op plaatsen waar een extra warm wit licht nodig is zoals voor echte sfeerverlichting. 

Montage ledstrip is eenvoudig met de 3M plakstrip op de achterzijde. Knip de led strip op de gewenste lengte langs de kniplijn die elke 5cm staat aangegeven. Met de aanwezige stekker is de led strip direct plug&play aan te sluiten op bijvoorbeeld de led voeding, led dimmer of een li-ion accu. 

Om de led strip te laten werken op het netstroom, is een led voedingsadapter van 12Volt nodig. Bij gebruik van enkel deze 3 meter led strip is een voeding van 24Watt voldoende.

Toepassingen

  • Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Sfeerverlichting

Leveringsomvang

  • 1x 3 meter extra warm wit led strip - 180 leds

Tips en extra informatie

Kijk voor extra informatie over led strips en het aansluiten ervan op onze informatieblog

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8Watt per meter
Aantal LEDs:
60 leds/m
IP waarde:
IP20
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
3 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Mooie strip, handig dat er al een plakstrip op de achterkant zit om te bevestigen. Misschien niet goed gelezen, maar dacht dat dit al geheel compleet was. Nog een voeding en schakelaar moeten bijbestellen, je bestelt bij deze strip dus alleen de strip met een plug.
Voor de rest prima tevreden hoor.
Een echt warme wit kleur welke mijn oude onderkastverlichting in de keuken ideaal vervangt.
Prima levering, ben steeds per mail op de hoogte gehouden van de voortgang. De website is dudielijk genoeg om zelf de spullen bij elkaar te zoeken om de ledverlchting passend te maken, maar de setjes zien er ook heel handig uit. Ruime keuze ook in lengtes en als je wilt kun je ook een minder warm wit kleur bestellen.
Schrijf een beoordeling

Vaak horen we de vraag wat nu het verschil maakt in de soorten warm wit of wit LEDverlichting en met welke traditionele verlichtingsbronnen je elke lichtkleur kunt vergelijken. Elk interieur heeft zo zijn gewenste lichtkleur voor het beste restulaat.
Met dit artikel hopen we u een beetje verder op weg te helpen in de keuze voor de juiste lichtkleur in LEDverlichting. 

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing