LED strip warm wit - 3000K - 1 meter - 60 leds

9.95
10301
 

Highlights

  • LED strip 3000K -  Warm Wit
  • 1 meter - 60 leds - 3528 SMD
  • Dimbaar met 12Volt dimmer
  • Op maat te knippen elke 5 cm

Omschrijving

LED strips warm wit van 1 meter lengte met warm wit kleur van 3000K. Desze led strip geeft een warm witte kleur met net iets helder wit licht wat goed tot zijn recht komt in keukens, badkamer, trapverlichitng of hal. Maar ook zeker op bedrijfsmatig niveau zal deze led strip goed tot zijn recht komen. Denk aan werkplaatsen, kantoren maar ook etalages en showrooms. Deze ruimtes vragen vaak om een gezellige warme kleur die tevens een natuurlijke kleur geven met wat frisser wit licht.
De leds op de ledstrip zijn van het type 3528 en geven zo'n 7 lumen per led. Dit maakt dat deze ledstrip een totale lichtopbrengtst welke ongeveer gelijk staat aan dat van een 35Watt gloeilamp (per meter).

Montage ledstrip is eenvoudig met de 3M plakstrip op de achterzijde. Knip de led strip op de gewenste lengte langs de kniplijn die elke 5cm staat aangegeven. Met de aanwezige stekker is de led strip direct plug&play aan te sluiten op bijvoorbeeld de led voeding, led dimmer of een li-ion accu. 

Om de led strip te laten werken op het netstroom, is een led voedingsadapter van 12Volt nodig. Bij gebruik van enkel deze 1 meter led strip is een voeding van 24Watt voldoende.

Toepassingen

  • Douche/badkamer
  • Keuken
  • Werkbladverlichting 
  • Ontvangsthal en entree

Leveringsomvang

  • 1x 1 meter warm wit 3000K led strip - 60 leds

Tips en extra informatie

Kijk voor extra informatie bij het tabblad 'specificaties' of lees over aansluiten led strips op onze informatieblog

Tip: voor extra bescherming plaats de led strip dan in een led strip profiel voor extra koeling en diffuus licht.

Garantie

Garantie:
2 jaar

Led strip specificaties

Vermogen:
4,8Watt per meter
Aantal LEDs:
60 leds/m
IP waarde:
IP20
Bevestigen:
3M dubbelzijdige tape
Type LED:
3528 SMD
Deelbaar:
5cm
Verbinden:
20cm met DC stekker (plug & play)
Lengte:
1 meter
Led strip breedte:
8mm
Ledstrip hoogte:
2,4mm
Snelle levering en mooie goede kwaliteit strip. Ik heb de strip gebruik in de keuken. Ben er zeer blij mee en kan de strip handig dimmen.
Schrijf een beoordeling

Vaak horen we de vraag wat nu het verschil maakt in de soorten warm wit of wit LEDverlichting en met welke traditionele verlichtingsbronnen je elke lichtkleur kunt vergelijken. Elk interieur heeft zo zijn gewenste lichtkleur voor het beste restulaat.
Met dit artikel hopen we u een beetje verder op weg te helpen in de keuze voor de juiste lichtkleur in LEDverlichting. 

De bevestiging van onze led strips is een fluitje van een cent. Met de lijmlaag op de achterzijde van de led strip het eenvoudig monteren. Lees meer over het bevestigen van LED strips.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing