Product filters Product filters

 

Opbouwspots

Monteer je liever zonder gaten te boren of te zagen? Dan zijn onze opbouwspots de ideale oplossing! De opbouwspots zijn eenvoudige te monteren met dubbelzijdige tape en/of schroeven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit de klassieke, ronde led spots en driehoek armaturen. Naar wens voeg je een passend led-lampje toe aan je bestelling. Voor extra gemak zijn er ook opbouwspots te bestellen waarbij de leds al geïntegreerd zijn.

Voordelen: 

 • Kwaliteitsvolle opbouwspots met tot wel 2 jaar garantie na aankoop
 • Zonder boren of zagen
 • Eenvoudig monteren dankzij dubbelzijdige tape en/of schroeven
 • Meerdere keuzemogelijkheden 

Waarom een opbouw ledspot kopen van de Vakman?

 • Dé Vakman sinds 2008 
 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelig en eenvoudig bestellen
 • Tot wel 5 jaar garantie
 • Kennis van verlichting & elektriciteit
 • Advies op maat
 • Meedenken & oplossingsgericht

Kwaliteitsvolle opbouwspots

Voor toepassingen waarbij je niet wilt boren of zagen, zijn opbouwspots de ideale oplossing. De huidige generatie led spots opbouw zijn klein van formaat en daarmee uitermate geschikt als onderbouw verlichting bij keukenkasten, in kledingkasten, verlaagde plafonds of in een caravan en/of camper. Daarnaast heb je ook verschillende keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan opbouw ledspots. Ongeacht je keuze; bij ons ben je verzekerd van kwaliteitsvolle opbouwspots met tot wel 2 jaar garantie na aankoop.

Keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan opbouw ledspots 

Wij hebben een breed assortiment aan opbouwspots zodat er zeker een inbouwspot tussen zit die volledig aan je verwachtingen zal voldoen.

Onze opbouwspots zijn verkrijgbaar in vierkant, rond of zelfs in een driehoek uitvoering. Deze driehoek armaturen zijn erg populair als onderbouwverlichting in keukens

Elk armatuur is te voorzien van een passende led-lampje naar keuze. Wil je liever het gemak van een complete led spot? Bij de complete spots hebben we de led spot voorzien van geïntegreerde leds. Deze geven een warm wit licht met een grote lichtopbrengst.

Dimbare inbouwspots

De opbouwspots zijn eenvoudig dimbaar dankzij onze dimmers zodat je op elk moment de nodige hoeveelheid licht kan creëren. Zo kan je eenvoudig combineren tussen veel, compact licht en sfeervolle verlichting. Bekijk hier ons assortiment aan dimmers.

Hulp of advies nodig?

We hebben ledspots voor verschillende toepassingen en daarnaast heb je ook de keuze om te kiezen uit verschillende keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan opbouwspots. Heb je een vraag, hulp nodig bij het kiezen of nood aan advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing