Product filters Product filters

 

Inbouwspots

Inbouwspots zijn relatief klein en daardoor heb je de mogelijkheid om de spots netjes weg te werken in planken, meubilair of plafonds. In het assortiment led spots inbouw bieden wij vele soorten en maten armaturen aan. Daarnaast heb je ook keuze uit de standaard spots, deluxe inbouwspots, mini inbouwspots, waterdicht led spots, ronde of vierkante spots of de met leds geïntegreerde warm wit spots.

Voordelen: 

 • Kwaliteitsvolle inbouwspots met tot wel 2 jaar garantie na aankoop
 • Eenvoudig weg te werken
 • Verschillende soorten en maten
 • Meerdere keuzemogelijkheden
 • Dimbaar dankzij onze dimmers

Waarom een inbouw ledspot kopen van de Vakman?

 • Dé Vakman sinds 2008 
 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelig en eenvoudig bestellen
 • Tot wel 5 jaar garantie
 • Kennis van verlichting & elektriciteit
 • Advies op maat
 • Meedenken & oplossingsgericht

Kwaliteitsvolle inbouwspots 

Onze ledspots inbouw zijn bekend voor de eigenschap dat ze slechts een geringe ruimte innemen, wat handig is in bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Dankzij onze waterdichte spots heb je ook de mogelijkheid om de spots te gebruiken in vochtige ruimtes. De waterdichte spots hebben een laagspanning van 12 V en zijn daarom veilig in gebruik.

Goede vervanger voor halogeenspots

Led spots worden gezien als een goede vervanger voor de oude halogeen spots aangezien de armaturen vaak één op één te verwisselen zijn voor een led armatuur door de gelijke inbouwmaten. De voordelige eigenschap van led spots is de bekende energiezuinigheid, doordat weinig van de energie verloren gaat aan warmte. De lange levensduur voorkomt dat je de leds regelmatig moet vervangen, wat wel het geval is bij halogeenlampen.

Keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan inbouwspots

Elke toepassing vereist zijn eigen specifieke vormgeving en kleur. Kies uit de klassieke ronde spots tot een DELUXE spot van geanodiseerd aluminium in de kleuren RVS/Aluminium of zwart. Deze unieke spot is zowel in rond als vierkant deels kantelbaar waardoor een speels effect gecreëerd kan worden bij gebruik van meerdere spots.

Zoek je naar een elegante en subtiele ledspot? Kies dan voor de mini inbouwspot. Deze hebben een zeer klein formaat, maar toch een hoge lichtopbrengst. Hij kan zowat in elke toepassing gebruikt worden, ook daar waar de ruimte minimaal is om in te bouwen. 

Dimbare inbouwspots

Alle led inbouwspots hebben een zachte lichtkleur en zijn geschikt voor MR16 lichtbronnen. Bij elk armatuur staat aangeduid in welke mate deze spot dimbaar is en hoe de aansluiting makkelijk gedaan kan worden.

De inbouwspots zijn eenvoudig dimbaar dankzij onze dimmers zodat je op elk moment de nodige hoeveelheid licht kan creëren. Zo kan je eenvoudig combineren tussen veel, compact licht en sfeervolle verlichting. Bekijk hier ons assortiment aan dimmers.

Hulp of advies nodig?

We hebben ledspots voor verschillende toepassingen en daarnaast heb je ook de keuze om te kiezen uit verschillende keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan inbouwspots. Heb je een vraag, hulp nodig bij het kiezen of nood aan advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing