Product filters Product filters

 

Inbouw LED spots

LED spots inbouw zijn ideaal in gebruik door de geringe ruimte die ze innemen, wat handig is voor gebruik in bijvoorbeeld badkamer of keuken. Voor toepassing in vochtige ruimtes zijn speciale waterdichte led spots met laagspanning 12V verkrijgbaar voor een veilig gebruik. 

Led spots worden gezien als een goede vervanger voor de oude halogeen spots aangezien de armaturen vaak één op één te verwisselen zijn voor een ledarmatuur door de gelijke inbouwmaten. De voordelige eigenschap van led spots is wel de bekende energiezuinigheid, doordat weinig van de energie verloren gaat aan warmte. De lange levensduur voorkomt dat je de leds regelmatig moet vervangen, zoals het geval is bij halogeenlampen.

Elke toepassing vereist zijn eigen specifieke vormgeving en kleur. Kies uit de klassieke ronde spots tot een DELUXE spot van geannodiseerd aluminium in de kleuren RVS/Aluminium of zwart. Deze unieke spot is zowel in rond als vierkant deels kantelbaar waardoor een speels effect gecreeerd kan worden bij gebruik van meerdere spots.

Zoek je naar een elegante en subtiele ledspot, kies dan voor de MINI inbouwspot. Deze heeft een zeer klein formaat, maar toch een hoge lichtopbrengst. Hij kan zowat in elke toepassing gebruikt worden, ook daar waar de ruimte minimaal is om in te bouwen.   

Alle led inbouwspots hebben een zachte lichtkleur en zijn geschikt voor MR16 lichtbronnen. Bij elk armatuur staat aangeduid in welke mate deze spot dimbaar is en hoe de aansluiting makkelijk gedaan kan worden. 

Voor specifieke vragen en wensen neemt u eenvoudig contact met ons op. We denken graag mee naar een geschikt aanbod. 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing