LED SPOTS

Met onze dimbare led spots heb je de mogelijkheid om licht te creëren waar je maar wilt! Omdat de spots dimbaar zijn, kan je eenvoudig combineren tussen veel, compact licht en de nodige sfeerverlichting. We hebben zowel een assortiment aan inbouwspots als opbouwspots en waterdichte spots. Ongeacht je keuze; bij ons ben je verzekerd van kwaliteitsvolle spots met een garantie tot wel 2 jaar na aankoop!

Voordelen: 

 • Kwaliteitsvolle ledspots 
 • 2 jaar garantie na aankoop
 • Eenvoudig combineren tussen sfeerverlichting en werkverlichting
 • Breed assortiment aan inbouw- en opbouwspots en waterdichte spots
 • Dimbaar dankzij onze dimmers

Waarom een ledspot kopen van de Vakman?

 • Dé Vakman sinds 2008 
 • Uitstekende kwaliteit producten
 • Voordelig en eenvoudig bestellen
 • Tot wel 5 jaar garantie
 • Kennis van verlichting & elektriciteit
 • Advies op maat
 • Meedenken & oplossingsgericht

Kwaliteitsvolle ledspots

Onze spots zijn eenvoudig te installeren en kunnen gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer of in de keuken, maar dankzij onze waterdichte led spots kan je ook eenvoudig licht verkrijgen op vochtige plaatsen, zoals in de kelder of in de badkamer. 

Wij hebben een breed assortiment aan kwaliteitsvolle spots aan een voordelige prijs! Daarnaast bieden wij garantie op onze spots tot wel 2 jaar na aankoop!

Keuzemogelijkheden binnen ons assortiment aan ledspots

Ons assortiment aan ledspots is zeer uitgebreid. Wij bieden zowel inbouw- als opbouwspots en waterdichte spots aan zodat er zeker een spot tussen zit die volledig aan je verwachtingen zal voldoen! Daarnaast zijn onze spots ook dimbaar. Bekijk hier ons assortiment aan dimmers.

Zowel met inbouwspots als opbouwspots kan je stijlvol en duurzaam verlichten. Praktisch elke spot is verkrijgbaar in verschillende kleuren armaturen; van standaard aluminium, tot wit, brons, satijn of RVS. Voor een volledig eigen uitstraling hebben wij nu ook unieke armaturen, gemaakt van glas. Bovendien zijn al onze led spots energiezuinig en worden ze bijna niet warm.

Inbouwspots

Inbouwspots zijn relatief klein en daardoor heb je de mogelijkheid om de spots netjes weg te werken in planken, meubilair of plafonds. In het assortiment led spots inbouw bieden wij vele soorten en maten armaturen aan. Daarnaast heb je ook keuze uit de standaard spots, deluxe inbouwspots, mini inbouwspots, waterdicht led spots, ronde of vierkante spots of de met leds geïntegreerde warm wit spots. 

Opbouwspots

Monteer je liever zonder gaten te boren of te zagen? Dan zijn onze opbouwspots de ideale oplossing! De opbouwspots zijn eenvoudige te monteren met dubbelzijdige tape en/of schroeven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te kiezen uit de klassieke, ronde led spots en driehoek armaturen. Naar wens voeg je een passend led-lampje toe aan je bestelling. Voor extra gemak zijn er ook opbouwspots te bestellen waarbij de leds al geïntegreerd zijn.

Waterdichte spots

Voor de specifieke toepassing van led spots in vochtige ruimtes zoals in de badkamer en keuken, hebben wij ook waterdichte led spots in ons assortiment. De hermetische afsluiting maakt dat deze spots, gecombineerd met een waterdichte voeding en laagspanning van 12 Volt, veilig te gebruiken zijn waar vocht of waterdamp aanwezig is. Bekijk onze waterdichte spots hier.

Ledspot accessoires

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor ledspot accessoires. Bekijk onze led inductie weerstand en/of fitting accessoires voor meer informatie.

Hulp of advies nodig?

We hebben ledspots voor verschillende toepassingen en daarnaast heb je ook de keuze om te kiezen uit opbouwspots, inbouwspots en waterdichte spots. Heb je een vraag, hulp nodig bij het kiezen of nood aan advies? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

 


cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing