Led strip profiel - FLOOR10 - 2 meter (waterdicht) incl. afdekking

Tijdelijk niet leverbaar

29.95
15512
 

Minimale hoeveelheid voor "Led strip profiel - FLOOR10 - 2 meter (waterdicht) incl. afdekking" is 2.

LED profiel vloer - 2 meter (waterdicht)

Het LED profiel is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium voor zowel vaste als flexibele led strips met een maximale breedte van 11 mm. Dit LED profiel wordt geleverd met een opaal afdek diffuser. Deze diffuser schermt de LEDs in het profiel af zodat er diffuus licht ontstaat en je niet direct in het schijnsel van het licht kijkt. De afdekkingen zijn gemaakt van polycarbonaat waardoor ze extreem goed bestand zijn tegen alle vormen van weersinvloeden en UV straling. De polycarbonaat afdekkingen hebben ook nog eens de eigenschap dat ze brandvertragend werken. 

 

Samenvatting

  • Afmetingen: 19.2 mm x 8.5 mm
  • Waterdichtheid; IP67 (ingegoten)  IP20 (niet ingegoten)
  • Geschikt voor led strip tot 10mm breed
  • Klein formaat, ideaal voor laminaat en parket vloeren 

 

Toepassing

Het led profiel is heel eenvoudig vast te zetten met montage lijm bijvoorbeeld tussen tegels en vloeren. De afmetingen van de afdekkap zorgen ervoor dat hij precies tussen de voegen in geplaatst kan worden, zonder dat het dragend vermogen of onderhoud aan de vloer teniet gedaan wordt. Het profiel kan ook gebruikt worden voor (klik) laminaat vloeren.

 

Door de hoge kwaliteit, waterdichtheid en klein formaat, is dit profiel uitermate geschikt voor in allerlei vormen van vloeren en tegels, zoals in je badkamer vloer, douche of welke vochtige ruimte dan ook. Gezien zijn geringe formaat past hij in de voegen van de meest gangbare afmetingen tegels. Deze vloer led profiel kan daarnaast ook gebruikt worden als accent buitenverlichting om bijvoorbeeld terrassen, tuinen en gevels te doen oplichten.

 

Waterdicht LED profiel

De vloer led profiel in combinatie met LEDs, afdekking en einddoppen dient uitsluitend gebruikt te worden met een neutrale siliconen afgieting om ervoor te zorgen dat hij volledig waterdicht (IP67) is en volledig bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals harde voorwerpen, stof maar dus ook water. Een matte afdekking in combinatie met een ledstrip met veel leds, zal zorgen voor een mooie egale lijn licht, zonder dat je losse 'puntjes' van de leds ziet. 

 

 

 

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 1 meter
Soort led profiel:
  • Floor10
Toepassing led profiel:
  • Vloer profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 10,5mm
Waterdicht:
Waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
19,5 x 8,5mm
Kleur:
  • Onbewerkt aluminium
Materiaal diffuser:
Polycarbonaat
Zeer stevig profiel met geringe hoogte. Ik heb een lijn van deze profielen gebruikt in mijn klik laminaat vloer. Het komt zeer mooi uit.
Schrijf een beoordeling

Vraag je je ook wel eens af waar IP65, IP67 of IP68 voor staat? Als je led verlichting voor buiten zoekt of voor in de badkamer zijn het belangrijke getallen om rekening mee te houden. De IP van IP-classificatie staat voor “International Protection” ook wel "Ingress Protection" genoemd. Het is de methode waarmee de beschermingsgraad van LEDlampen, LEDstrips en of andere opbjecten wordt aangegeven. 

De IP-waarde geeft aan hoe goed deze bestand is tegen binnendringen van water, voorwerpen, stof en hoe deze mechanisch bestendig is. 

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.


 

Onderstaand beschikbare accessoires voor dit aluminium led strips profiel.

LED profiel Einddoppen

LED profiel monteren

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing