Led profiel opbouw - Surface10 - WIT - 1 meter

9.95
15102
 

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 1 meter
Soort led profiel:
  • Surface10
Toepassing led profiel:
  • Opbouw profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 10,5mm
Waterdicht:
Niet waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
20 x 8mm
Kleur:
  • Wit
Ledstrip profielen gekocht met afdekkap. Makkelijk te monteren en de schuif afdekking past er zeer precies in. Uitstekende service en snelle levering, ook naar Belgie. On-line shopping zoals het hoort.
Ben blij met de aanschaf van dit profiel in plaats van de ledstrip op zichzelf rond de keukenkasten te plaatsen. De strip zit nu in 1 rechte strakke lijn en de melk wit kap geeft het licht een mooie verspreiding. Ik denk niet dat dit zo was geworden zonder het profiel.
Een mooie rails die makkelijk te verwerken is. Ik heb hem in het douche gedeelte een nis gemaakt (ter grootte van de douche) en een led strip rondom geplaatste. Een erg mooi effect!
Ik heb een aantal van deze led profielen besteld met melkwitte afdekkap. Na de bestelling ontdekte ik dat ik ook nog accessoires had willen bestellen. Na een mailtje werd alles meteen geregeld. Ik heb 2 maal contact gehad en werd heel snel en vriendelijk geholpen.
De profielen voldoen erg goed. Dit is zeker niet de laatste keer dat ik hier heb besteld vanwege het assortiment en de uitstekende bereikbaarheid!
Schrijf een beoordeling

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.


 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing