Led strip profiel hoek - Trio10 - 45 graden - WIT - 1 meter

9.95
15352
 
LED profiel HOEK om het licht 45 graden te laten schijnen.

Kenmerken led profiel

Lengte:
  • 1 meter
Soort led profiel:
  • Trio10
Toepassing led profiel:
  • Hoek profiel
Maximale breedte ledstrip:
tot 10,5mm
Waterdicht:
Niet waterdicht
Afmetingen (buitenmaat):
24 x 7mm
Kleur:
  • Wit
Heb voor bovenop mijn wandkast een 2tal profielen besteld, en daarnaast nog de ledstrips. Het op maat zagen van de profielen is erg makkeljk zelf te doen. Een tip; bestel wel de uitlijnstukken erbij. Ik heb het eerst zonder geprobeerd, maar het hout van de kast is blijkbaar net te ongelijk, waardoor het niet mooi in 1 lijn kwam te liggen, en daarmee ook de strip scheef. Toch zo'n beugel besteld, en net als de profielen, snel in huis.
Boven mijn wandkast 2 profielen geplaatst. Moest ze even op maat zagen, maar dat gaat heel makkelijk. Tip is om wel een uitlijn beugel te bestellen, zodat de profielen kaarsrecht tegen elkaar liggen. Dit had ik eerst niet, en het hout van de kast was bovenop iets oneffen, waardoor de profielen, en daarmee de strip scheef komen te liggen. toch even een beugel bijbesteld, en toen was het een fluitje van een cent.
Beide keren snelle respons en levering.
Sterke kwaliteit, niets op aan te merken. met de beugels makkelijk vast te maken. Led strip past er precies in.
Snel in huis, op website is alles goed te vinden
Aangezien ik momenteel fulltime thuis werk doe, wilde ik de werkkramer van helder licht voorzien. Boven het bureau heb ik meerdere boekenplanken. Het eerste plan was om elke plan te voorzien van enkel een ledstrip, maar na rondneuzen op de shop, leek het me een mooier en effectiever resultaat geven als de strips in een hoekprofiel passen, zodat het lichtin een juiste hoek geplaatst wordt. Meerdere profielen hiervoor gebruikt, en alles is nu in een strakke lijn.
De profielen zijn trouwens heel makkelijk op maat te zagen, en aan elkaar te koppelen met koppelstukjes.
Schrijf een beoordeling

Ledprofielen voor ledstrips voegen meerdere voordelen toe aan een ledstrip. Het ziet er niet alleen mooier en professioneel afgewerkt uit maar het is ook nog eens beter voor de ledstrip.  Lees hier meer over op onze ledprofiel info pagina.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing